Dakota Beer Pub Promo Weekend 20-21-22 Σεπτεμβρίου!




Έχετε όρεξη για μπύρα και τσιμπολόγημα με 30% έκπτωση; Σας έχουμε το κατάλληλο μέρος! Την μπυραρία Dakota στο Ελληνικό. Ακριβώς 4 λεπτά με τα πόδια, από το σταθμό του μετρό! Παρεΐστικη ατμόσφαιρα, πετρόχτιστος κήπος, και ωραία αίθουσα αν κρυώσετε!

Το 1ο Promo Weekend της Dakota Beer Pub, έχει για εσάς 30% έκπτωση σε όλο το μενού! Σαββατιάτικη έξοδος και τσιμπολόγημα Κυριακή και Παρασκευή, με έκπτωση 30% στο φαγητό! Δοκιμάστε το πικάντικο Klobasa drevesca και οπωσδήποτε το toceni salam με τις σάλτσες και τις πατατούλες του! Όνειρο.Μεσημέρι ή βράδυ θα σας κερδίσει ο χώρος και οι άνθρωποι της Dakota Beer Pub.

Ποτήρια μπύρας έρχονται και φεύγουν, και οι μυρωδιές από τις πλούσιες μερίδες είναι σίγουρο ότι θα σας ανοίξουν την όρεξη.

Κλείστε λοιπόν τραπέζι και αρχίστε το Σαββατοκύριακο…από την Παρασκευή! Όλοι στην Dakota Beer Pub και καλή μας όρεξη!

Dakota Beer Pub Promo Weekend, 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου με όλες τις λιχουδιές του μενού με 30% έκπτωση!

Τηλέφωνα: 210 – 96.35.416, http://dakotabeer.gr/

Dakota Beer Pub Promo Weekend 20-21-22 Σεπτεμβρίου!

Το 1ο Promo Weekend της Dakota Beer Pub, αντί συστάσεων, έχει για εσάς 30% έκπτωση σε όλο το μενού! Ναι, ναι καλά καταλάβατε. Σαββατιάτικη έξοδος και τσιμπολόγημα Κυριακή και Παρασκευή, σε τιμές γνωριμίας με έκπτωση 30%! Θα πιείτε εξαιρετικές craft μπύρες που φτιάχνουν στο ζυθοποιείο τους και θα δοκιμάσετε νόστιμα πιάτα. Μεσημέρι ή βράδυ θα σας κερδίσει ο χώρος και οι άνθρωποι της Dakota Beer Pub.

Θα εντυπωσιαστείτε από το αεροσκάφος που έχει προσγειωθεί, στην 33η  οδό και στον αριθμό 13Α στο Ελληνικό και θα νιώσετε την επιβλητική του παρουσία, καθώς τα φώτα πορείας του, ανάβουν στα φτερά του κάθε βράδυ!

Μεγάλα ποτήρια γεμάτα μπύρα έρχονται και φεύγουν, και οι μυρωδιές από τις πλούσιες μερίδες είναι σίγουρο ότι θα σας ανοίξουν την όρεξη. Εμείς δεν καταφέραμε να αντισταθούμε πάντως! Το τσιμπολόγημα δίνει και παίρνει σε αυτή την μπυραρία, και το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος. Οι άνθρωποι ξέρουν να φτιάχνουν καλή craft μπίρα! Ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κορίτσια που προσέχουν την σιλουέτα τους. Αγόρια είναι η ευκαιρία σας να πείτε στην καλή σας ότι οι craft μπίρες έχουν λίγες θερμίδες καθώς εσείς θα «χτυπάτε» τα καταπληκτικά λουκανικάκια.

Όλα τα υλικά έρχονται κατευθείαν από την εξοχή της Βοημίας, κι έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για την Dakota Beer Pub, με την παλιά παραδοσιακή συνταγή της Πράγας. Πικάντικες και πιο απαλές γεύσεις θα ικανοποιήσουν τον καθένα.

Κλείστε λοιπόν τραπέζι και αρχίστε το Σαββατοκύριακο…από την Παρασκευή! Όλοι στην Dakota και καλή μας όρεξη!

 

Dakota Beer Pub Promo Weekend, 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου με όλες τις λιχουδιές του μενού με 30% έκπτωση!

Τηλέφωνα: 210 – 96.35.416, http://dakotabeer.gr/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.