Αυτοψία Κονδύλη στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Aυτοψία στον χώρο των εργασιών που πραγματοποιούνται στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου, έκανε χθες το μεσημέρι ο Ανδρέας Κονδύλης. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο της εταιρείας για την πορεία των έργων που γίνονται για να κλείσει η περίφημη τρύπα που εδώ και τόσο καιρό “ντρόπιαζε” την πόλη.

Ο Ανδρέας Κονδύλης μίλησε στο NOTIA.GR: “Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του κρηπιδώματος στο παραλιακό μέτωπο, θα χρειαστούν κάποιες μέρες παραπάνω, από ότι αρχικά υπολογίζαμε, γιατί αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών ότι υπήρχε πολύ πιο εκτεταμένη ζημιά, από αυτή που φαινόταν. Και το 2015 είχαμε κάνει μια παρέμβαση που αν δεν είχε γίνει τότε θα μιλούσαμε σήμερα για μια τεράστια ζημιά που θα χρειάζονταν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να αποκατασταθεί”.

Όπως είπε στο NOTIA.GR, ο Σπύρος Σοφικίτης, υπεύθυνος της εταιρείας, ο κίνδυνος κατάρρευσης του παραλιακού τοιχίου ήταν άμεσος:

“35 μέτρα μήκος επί 4,5 μέτρα ύψος το τοιχίο, περίπου χίλιοι τόνοι, ήταν έτοιμο να μπατάρει και να πέσει πάνω στους ανθρώπους που έκαναν μπάνιο. Ήταν γεμάτο μπάζα, δεν είχε γίνει σωστή δουλειά, όπως δίπλα. Δηλαδή το είχαν μπαζώσει πρόχειρα όταν πριν από χρόνια είχαν κάνει την ανάπλαση του χώρου. Δίπλα που είναι η μαρίνα Αλίμου, είχε γίνει σωστή δουλειά. Μπροστά από το τοιχίο είχαν ρίξει τεράστιες πέτρες, όπως κάνουμε τώρα και γιαυτό δεν παρουσιάστηκε ποτέ πρόβλημα. Από εδώ μαζέψαμε με τον γερανό τα μπάζα και τα απομακρύναμε”.

 

 

 

 

 

 

Ο πλωτός γερανός ήρθε για δεύτερη φορά χθες το βράδυ με ρυμουλκό, φορτωμένος με τεράστιες πέτρες.

ΠΛΩΤΟΣ ΓΕΡΑΝΟΣ

Το I Love Alimos κατέγραψε αποκλειστικά την επιστροφή του πλωτού γερανού στη παραλία Αλίμου.

Gepostet von I Love Alimos am Montag, 9. September 2019

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.