Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 11χρονη




Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα μιας 11χρονης κάνει έκκληση μέσω της κάμερας του «ALPHA» για τον εντοπισμό ασυνείδητου οδηγού μοτοσυκλέτας που χτύπησε την κόρη της, παραβιάζοντας μάλιστα το «κόκκινο». Στη συνέχεια εγκατέλειψε το μικρό κορίτσι τραυματισμένο και λιπόθυμο. To τροχαίο έγινε στη συμβολή των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα, είχε πάει με τα δυο παιδιά της για τα σχολικά ψώνια τους. Στο συγκεκριμένο σημείο, μοτοσικλετιστής πέρασε με «κόκκινο» και στην πορεία του χτύπησε με τη μηχανή την 11χρονη στη μέση του δρόμου. Το κορίτσι πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε στην άλλη πλευρά του δρόμου, με τον κίνδυνο να την βρει κάποιο αυτοκίνητο.

Η μητέρα κρατούσε και τα δυο παιδιά της με τα χέρια της τη στιγμή που συνέβη το τροχαίο.. Όταν είδε το αγγελούδι της πεσμένο στο δρόμο μέσα σε αίματα και χτυπημένο έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Η 11χρονη είπε μάλιστα στη μητέρα της έχει δεν μπορεί να σηκωθεί.

Τελικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» με διερχόμενο αυτοκίνητο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι είχε τραυματιστεί σε όλο το σώμα της και στο πρόσωπό της. Όταν έφτασε η Τροχαία, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας είχε εξαφανιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.