Απενεργοποιήθηκε το Amber Alert αλλά ψάχνουν ακόμα τη μικρή Αθηνά
Μετά από εισαγγελική εντολή το «Χαμόγελο του Παιδιού» αποσύρει το Αmber Αlert για το κορίτσι 2,5 ετών, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Παρασκευή στο Παλαιό Φάληρο, ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό της. Το Amber Alert είχε ενεργοποιηθεί την Κυριακή, και πάλι κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το απόγευμα της Παρασκευής ο πατέρας του κοριτσιού απέκρυψε τον τόπο διαμονής της ανήλικης και αρνήθηκε να την επιστρέψει στη μητέρα της.

Η επίσημη ενημέρωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Στις 20/09/2019, και ώρα 18:00, ο πατέρας της ανήλικης Αθηνάς Χιτζάζι, 2,5 ετών, απέκρυψε τον τόπο διαμονής της ανήλικης και αρνήθηκε να την επιστρέψει στη μητέρα της. Το «Χαμόγελο» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert στις 22/9/2019, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

«Το Χαμόγελο» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.