Ανδρέας Κονδύλης: “Ο δήμαρχος μπορεί να είναι σύμμαχος μόνο με τα όνειρα της πόλης του” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στη θεατρική σκηνή “Κάρολος Κουν” η ορκωμοσία του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και των 33 μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών και οι ιερείς της πόλης.

“Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ, είναι συγκινητική και πολύτιμη, μας δίνει δύναμη για να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα δημοτική περίοδο, το νέο μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγει για την πόλη μας. Σας ευχαριστώ και για τη συμμετοχή σας, στην προσπάθεια που κάναμε τα τελευταία χρόνια για να πάει η πόλη μας μπροστά” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

“Μια πόλη δεν είναι μόνο τα κτίρια και οι δρόμοι είναι πρώτα από όλα οι άνθρωποι της. Χωρίς καλούς πολίτες, όσο καλός και να είναι ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο, δεν μπορεί να πάει η πόλη μπροστά. Σας ζητώ έτσι να συνεχίσουμε και τα 4 επόμενα χρόνια, γιατί έχουμε μπροστά μας πολλά και μεγάλα στοιχήματα που πρέπει να κερδίσουμε.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έγινε μια πολύ σημαντική προσπάθεια, η πόλη μας έγινε πολύ πιο καθαρή, πιο φωτεινή, λειτουργική και ευχάριστη για τους πολίτες της, μειώσαμε τα χρέη του δήμου κατά 40%, έγιναν 400 μικρά και μεγάλα έργα που άλλαξαν την εικόνα του Αλίμου. Το σπουδαιότερο όμως είναι ένα: Η σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε μεταξύ μας”.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη βράβευση της πόλης στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και στο έργο για την αποκατάσταση της περίφημης τρύπας, στον παραλιακό πεζόδρομο, που ξεκίνησε ακριβώς στο κλείσιμο της πρώτης του θητείας. Με το έργο αυτό, ανοίγει και η δεύτερη περίοδος.

“Ήταν μια εικόνα που πλήγωνε την πόλη μας και δεν μας άξιζε. Βεβαίως ήταν ευθύνη του κεντρικού κράτους, αλλά αν δεν τρέξει η δημοτική αρχή πολλές φορές δεν προχωρούν τα πράγματα.

Δώσαμε μια μάχη με τη γραφειοκρατία και μετά από χρόνια καταφέραμε να την ξεπεράσουμε. Δεσμεύομαι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, γιατί ο δήμαρχος μπορεί να είναι σύμμαχος μόνο με τα όνειρα της πόλης του”.

Ο Ανδρέας Κονδύλης μίλησε για τα μεγάλα στοιχήματα που πρέπει να κερδίσει ο Δήμος:

Την επένδυση στη μαρίνα Αλίμου

Την ένταξη περιοχών στο σχέδιο πόλης (Τρουμπάρι και κτήμα Τραχώνων)

Την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Την επένδυση στο Ελληνικό

Την πλήρη αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας

Την Ψηφιακή Διακυβέρνηση του Δήμου

 

Πολιτικό όρκο έδωσαν η Κυριακή Καμαρινού, ο Κώστας Χαρίτος και ο Στέφανος Διαμαντής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην τελετή παραβρέθηκαν: Ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, οι βουλευτές της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Βασίλης Σπανάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Πρόεδρος ΠΕΔΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Νότιου Τομέα, Γεωργία Αδαμοπούλου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης, οι πρώην Δήμαρχοι Αλίμου, Αργύρης Αργυρίου και Βασίλης Ξένος και οι πολιτευτές Πάνος Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Παπανικολάου, Τόνια Αντωνίου και Θανάσης Θεοχαρόπουλος

 

 

 

Δείτε ολόκληρη την τελετή της ορκωμοσίας:

 

Η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου:

Κονδύλης Ανδρέας
«Αγαπώ τον Αλιμο, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ»

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Τσαμήτας Ευάγγελος

Ορφανός Αθανάσιος

Καμαρινού Κυριακή

Χαρίτος Κώστας

Γιαννακόπουλος Δημήτριος

Μέξας Χαρίλαος

Μετά το τέλος της ορκωμοσία ακολούθησε μπουφές έξω από το “Κάρολος Κουν”. 

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το I Love Alimos:

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Κάρολος Κούν στον Άλιμο η τελετή ορκομωσίας της…

Gepostet von I Love Alimos am Samstag, 31. August 2019

 

https://www.facebook.com/nikos.alvanos.3/posts/2593339014038296

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.