Άλιμος: Μεγάλοι κιθαρίστες θα συμμετάσχουν στις “Γιορτές Κιθάρας – Guitar Feasts 2020”




Οι Γιορτές Κιθάρας – Guitar Feasts 2020, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου, θα πραγματοποιηθούν 2-5 Ιανουαρίου 2020, στο Πολιτιστικό Κέντρο, στη λεωφόρο Ιωνίας 96, με τη συμμετοχή σπουδαίων κιθαριστών.

Αναλυτικές πληροφορίες προσεχώς!

Marika Koursari, μία εξέχουσα παρουσία στον χώρο της κλασικής Κιθάρας. Η βραβευμένη μαθήτρια της Λίζας Ζώη, αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στα ρεσιτάλ της, που διακρίνονται για την ευαίσθητη και αναλυτική ερμηνεία,
μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του ρεπερτορίου της!
Την καλωσορίζουμε, στις Γιορτές Κιθάρας – Guitar Feasts 2020 και αναμένουμε το ρεσιτάλ και τις διδασκαλίες της!

Μία νέα παρουσία στις Γιορτές Κιθάρας – Guitar Feasts 2020! Σεβόμενοι την θέση μας για προβολή νέων Καλλιτεχνών, στεκόμαστε αρωγοί στην ανάδειξη Κιθαριστών με μέλλον! Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί ο Hristos Sela, τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα των συνεργατών μας!

Ο Θοδωρής Θεοδωρούδης, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση μουσικού! Βραβευμένος Κιθαριστής και Συνθέτης υπάρχει ήδη στη συνείδηση του “κόσμου” της Κιθάρας ως ένας εκ των πιο ολοκληρωμένων νέων Κιθαριστών! Για εμάς είναι ο τρίτος χρόνος συνεργασίας μαζί του, κι είμαστε ευτυχείς γι αυτό…

Mixalis Sourvinos, ο Σολίστ που ενθουσίασε τους συμμετέχοντες και τους ακροατές στις Γιορτές Κιθάρας 2019, ξανά μαζί μας!
Ρεσιτάλ και Master Class από τον Κιθαριστή που κινείται με άνεση από της παρυφές της Jazz και του Flamenco έως τα σημαντικότερα έργα του Κιθαριστικού ρεπερτορίου!
Η καλλιτεχνική του πορεία σε Ελλάδα αλλά και Διεθνώς είναι άκρως ανοδική, κι η συμμετοχή του αποτελεί τιμή και χαρά, για τις Γιορτές Κιθάρας-Guitar Feasts 2020

Η Vana Kalli, Κιθαρίστα και ιδρύτρια του Ωδείου “Ωρίων”, που με συνέπεια υπηρετεί ποικιλοτρόπως την μουσική εκπαίδευση με μαθήματα, σεμινάρια, διαλέξεις, αλλά και σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις, μαζί μας στις Γιορτές Κιθάρας – Guitar Feasts 2020! Καλώς ήλθες αγαπητή Βάνα! Η παρουσία σου εμπλουτίζει το δυναμικό του Φεστιβάλ μας!

Η φιλόξενη αίθουσα, περιμένει να ζωντανέψει από τα υψηλής ποιότητας ρεσιτάλ…

Τάσος Τσιμπουκίδης, ο Κιθαριστής με την πολλαπλή παρουσία ως Συνθέτης, Συγγραφέας, αλλά και ηχολήπτης υψηλών απαιτήσεων παραγωγών, κοντά μας στις Γιορτές Κιθάρας – Guitar Feasts 2020. Η παρουσία του, είναι βέβαιο, πως θα λειτουργήσει προς όφελος των συμμετεχόντων και θ’ αναβαθμίσει το φεστιβάλ σε τομείς που ο Τάσος γνωρίζει άριστα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.