Το Φεστιβάλ Πόλης επιστρέφει και φέτος το Σεπτέμβρη στον Άγιο Δημήτριο (το αναλυτικό πρόγραμμα)




ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΗΣ – Σεπτέμβριος 2019
ΜΟΥΣΙΚΗ – ΧΟΡΟΣ: Γιάννης Αγγελάκας & 100° C, Χαΐνηδες – Κι όμΩς κινείται (Ερωτόκριτος), Δημήτρης Μπάσης, Θοδωρής Κοτονιάς – Σαββέρια Μαργιολά, Νίκος Ζιώγαλας – Μάνος Πυροβολάκης – Οδυσσέας Τσάκαλος, Απόστολος Ρίζος – Μαρία Παπαγεωργίου, Κυριάκος Γκουβέντας – Βιολιστές «Της Στέγης του Κόσμου», Ferket El Anwar (Ορχήστρα Αραβικής Μουσικής), Επτάηχον, The Beatles Live Tribute Band, Λαϊκή Ορχήστρα Μετροπόλιταν, The Big Nose Attack – Γιάννης Μπιλίρης & Πλαν Μπι – The Bad Slide Stam – The Small Chanter, Κρυστάλλινες Σκιές, Omega Band.
ΘΕΑΤΡΟ: «Όθων και Ποθούλα» του Άκη Δήμου, «Ο Θεός μαζί μας» του Π. Νικολάου, «Από τον γάμο στο διαζύγιο» του Ζωρζ Φεντώ, «Ο Τιμόθεος και το χαμένο πετράδι της γνώσης» του Σ. Κοσμίδη, , «Ο Γλάρος» του Άντον Τσέχωφ, «Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας» του Ευγένιου Λαμπίς, «Το φιντανάκι» του Παντελή Χορν, «Οι φασουλήδες του Κατσιπόρα» του Φ. Γκ. Λόρκα, , «Viva Τσέχωφ» του Άντον Τσέχωφ. (12ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου)
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ: «Ο καραγκιόζης & οι πειρατές», «Ο Καραγκιόζης ξενοδόχος», «Ο Καραγκιόζης ανθοπώλης», «Ο Καραγκιόζης στο πιθάρι», «Οι δύο επιχειρηματίες», «Ο Καραγκιόζης κυνηγός φαντασμάτων» «Ο Καραγκιόζης σούπερ ήρωας», «Ο Καραγκιόζης πλοίαρχος», «Τα γενέθλια της Βεζυροπούλας», «Το Καραγκιοσχολείο» από τους Θιάσους Σκιών του Τάσου Κώνστα και του Γιάννη Αθανασίου.
Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΗΣ επιστρέφει και φέτος το Σεπτέμβρη στο Μπραχάμι, έχοντας στις αποσκευές του ήχους και εικόνες, που για έναν ολόκληρο μήνα θα μας συντροφεύουν, από το Αίθριο του Στρογγυλού ως τις κεραίες του Ασυρμάτου.
Μουσικές του κόσμου αλλά και του τόπου μας, Θέατρο, Χορός, Αφιερώματα, Συγκροτήματα της πόλης μας … καθιστούν το Φεστιβάλ ως την καλύτερη πρόταση πολιτισμού στα νότια προάστια της Αττικής.
Ένα οδοιπορικό με άρωμα Μπραχαμίου, με συγκροτήματα που πρωτόπαιξαν στις γειτονιές και στις πλατείες της πόλης μας και επιστρέφουν να συναντήσουν τους φίλους από τα πρώτα live, αλλά και τους καινούργιους… Ένα ταξίδι που συνεχίζεται με μουσικές και λαϊκούς χορούς του κόσμου , από το “Dalaouna” και το “Dabke” της Συρίας ως “τα πάσο ντόμπλε” της Ισπανίας , αλλά και από τις ανατολίτικες μελωδίες και τα τραγούδια της Πόλης και της Θράκης ως τον Ερωτόκριτο της Κρήτης… από τους αγαπημένους μας Μάνο Λοΐζο και Μίκη Θεοδωράκη ως τους μοναδικούς The Beatles. Όλα αυτά, πλαισιωμένα από αγαπημένους μας καλλιτέχνες κάνουν τις νύχτες του Σεπτέμβρη μαγικές και αλλάζουν το σκηνικό της πόλης.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.