Θυμίζει διαστημόπλοιο το χλιδάτο συγκρότημα κατοικιών που χτίζεται στη Γλυφάδα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ένα εντυπωσιακό συγκρότημα κατοικιών ετοιμάζεται στη Γλυφάδα και δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Η υπό κατασκευή κατοικία αποτελεί δημιούργημα του αρχιτεκτονικού γραφείο 314 Architecture Studio, που βρίσκεται πίσω από την ιδιαίτερη οικία «H3». Σχεδιασμένο με καθαρές και σύγχρονες γραμμές το συγκρότημα περιλαμβάνει υπερσύγχρονες κατοικίες με υπαίθριος χώρους μέχρι ιδιωτικές πισίνες.


Έμπνευση του αρχιτεκτονικού γραφείου αποτέλεσε η αρμονία της θάλασσας και τα κύματα, γι’ αυτό, άλλωστε, την πρόσοψη του κτιρίου καλύπτουν καμπύλες που συνδυάζονται με ένα εκλεπτυσμένο και διαχρονικό σχέδιο. Το όνομα του συγκροτήματος Semeli, η κόρη της Αρμονίας.

Το εντυπωσιακό αίθριο ανοίγεται μετά την κύρια είσοδο.

Κάθε οροφοδιαμέρισμα διαθέτει ιδιωτική πισίνα και 2-4 θέσεις στάθμευσης, ενώ είναι σχεδιασμένα με αρμονία ώστε να αποτελούν ιδανικό χώρο διαβίωσης.

Το Semelis χτίζεται στην οδό Λαοδίκης και Ευαγγελιστρίας, καλύπτοντας το μισό μπλοκ. Εκτός του ότι οι κατοικίες βρίσκονται λίγα μόνο βήματα από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, βρίσκεται σε μια ασφαλή και ήσυχη γειτονιά.

Βίντεο από το συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα
Σε βίντεο παρουσιάζεται το απαράμιλλου design συγκρότημα κατοικιών. Οι εξωτερικοί και οι εσωτερικοί χώροι δύσκολα μπορούν να περιγραφούν.

Πηγή: iefimerida.gr 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.