Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ληστής στο Κορωπί




Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στις 11-8-2019 στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και του Αστυνομικού Τμήματος Μαρκοπούλου, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος έβγαινε από σπίτι που λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει ληστεία.

Μαζί με δύο συνεργούς του, είχαν εισβάλει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και με τη χρήση σωματικής βίας καθώς και με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Οι κινήσεις των δραστών, έγιναν αντιληπτές από περίοικο ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση, ενώ οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 32χρονο και να τον συλλάβουν.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ζευγάρι γάντια και το χρηματικό ποσό των -750- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο οικίες:

Πλαστικά δεματικά ( tire up )
Διαρρηκτικά εργαλεία
Μαχαίρι
Ρολόγια
Κινητά τηλέφωνα
Μέχρις στιγμής, εξιχνιάσθηκε μία επιπλέον ληστεία σε οικία στην Κυψέλη κατά την οποία οι δράστες, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσαν κοσμήματα.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο 32χρονος έχει συλληφθεί επανειλημμένα κατά το παρελθόν για όμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.