Σινεμά με ελεύθερη είσοδο στον Άγιο Δημήτριο
“Η Ληστεία | Money” είναι η ταινία που θα απολαύσουμε σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου, στο πλαίσιο του θερινού σινεμά της πόλης Open Air Film Festival Stroggylo. Στο αίθριο του Στρογγυλού, στις 9 με είσοδο ελεύθερη!

Πρόκειται για ένα γαλλικό θρίλερ του 2017 σε σκηνοθεσία Τζέλα Μπαμπλουανί, με τους: Βενσάν Ροτιέ, Μπενουά Μαζιμέλ, Ζορζ Μπαμπλουανί.

Οι καιροί είναι δύσκολοι για τον Ντανί και τον Ερίκ, δύο παιδικούς φίλους που δουλεύουν στις αποβάθρες της Χάβρης για να βγάλουν τα προς το ζην. Ένα απόγευμα, η Άλεξ, η αδελφή του Ερίκ, παρακολουθεί τυχαία την παράδοση μιας βαλίτσας γεμάτης χαρτονομίσματα κι αποφασίζει να ακολουθήσει τον άντρα που την παρέλαβε μέχρι το σπίτι του. Η Άλεξ πείθει τον Ερίκ και τον Ντανί πως αυτή η βαλίτσα με τα χρήματα μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή, κι έτσι οι τρεις φίλοι παίρνουν την απόφαση να ληστέψουν το σπίτι. Όταν, όμως, φτάνουν εκεί ανακαλύπτουν έναν άντρα που ετοιμάζεται να κρεμαστεί για τον οποίο δε γνωρίζουν τίποτα: ούτε ποιoς, ούτε πόσο σημαντικός είναι. Τότε θα ξεκινήσει ένα αδυσώπητο κυνηγητό που θα μετατρέψει τη νύχτα τους σε κόλαση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.