Περισσότερα τμήματα και νέο Πρόγραμμα για τον ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου




Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές

 Ο Σύλλογος ανακοινώνει το πρόγραμμά του για τη νέα σεζόν 2019-2020 που περιλαμβάνει νέα τμήματα και περισσότερες ώρες για τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν τον στίβο, να διασκεδάσουν και να αθληθούν!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε τμήματα Ακαδημιών για παιδιά από 4 έως και 13 ετών και ξεκινά από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Πιο αναλυτικά στις Ακαδημίες  από φέτος θα λειτουργήσουν:

Τμήμα Κ6 για προνήπια, δηλαδή παιδιά γεννημένα το 2015

Τμήμα Κ8 για παιδιά νηπιαγωγείου και Α’ Δημοτικού (2013 &  2014)
Τμήμα Κ10 για παιδιά Β’ και Γ’ Δημοτικού (2011 & 2012)
Τμήμα Κ12 για παιδιά Δ’ και E’ Δημοτικού (2009 & 2010)
Τμήμα Κ14 για παιδιά ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου (2007 & 2008).

Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται περισσότερα και πιο μικρά τμήματα για παιδιά σε κοντινές ηλικίες ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ποιότητα των προπονήσεων και η ασφάλεια τους, αλλά και η εξοικείωση των εκκολαπτόμενων αθλητών με τα αγωνίσματα του στίβου και την άσκηση.

Επιπλέον θα λειτουργήσει τμήμα για παιδιά Λυκείου που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις πρακτικές εξετάσεις εισαγωγής στα ΣΕΦΑΑ και στις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και όσους επιθυμούν απλά να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

 

Φυσικά, θα λειτουργήσουν και Τμήματα Ειδικοτήτων με καταξιωμένους προπονητές (Ταχύτητες, Άλματα, Δρόμοι Αντοχής, Ρίψεις) απ’ όπου κάθε χρόνο δεκάδες αθλητές του Συλλόγου μας διακρίνονται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, σε εγχώριους αλλά και διεθνείς αγώνες!

 

Σας περιμένουμε από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου για να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία του στίβου!

 

Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου, Λεωφ. Αγ. Δημητρίου 322

Πληροφορίες: 6974583544
facebook: ΟΦΚΑ Οδυσσέας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.