Νέα Σμύρνη: Σκάβουν στους δρόμους και αφήνουν τα λούκια ανοιχτά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(γράφει ο Alex Megas)

ΕΡΓΑ ΟΤΕ ( και όχι μονο ) μεγαλομέτοχος Deutsche Telekom με 46%.
Αυτά τα λούκια που σκάβουν σε πολλούς δρόμους αυτές τις ημέρες στην Ν.ΣΜΥΡΝΗ (τα συγκεκριμένα είναι του ΟΤΕ ) με σχεδόν ανύπαρκτα μέτρα ασφάλειας με φάρδος 15-18 εκατοστά περίπου και βάθος 10-20 που άνετα μια μπροστινή ροδα μοτοσικλέτας μπαίνει μέσα, ποδήλατου ούτε συζήτηση,( λυπάμαι τον άτυχο ντελιβερα που δεν θα προσέξει το λούκι μεσα στο σκοτάδι και θα μπει η μπροστινή ρόδα και δεν θα μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.)
Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος και όχι μόνο, μπροστά θα πήγαινε το μηχάνημα που θα έσκαβε, από πίσω το συνεργείο που θα έβαζε το καλώδιο, και ποιο πίσω το συνεργείο που θα έκλεινε το λούκι με άσφαλτο. Εδω στην χώρα μπανανία που ο καθένας κάνει ότι θέλει αδιαφορώντας για την σωματική ακεραιότητα των υπολοίπων αφήνουν 4-5 ημέρες επικίνδυνα λούκια και όχι μόνο ανεξέλεγκτα, ποντάρουν ότι μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποιο σοβαρό η θανατηφόρο ατύχημα, μόλις γινει τότε βλέπουμε. Για ελέγχους από αρμόδιες υπηρεσίες που παραβιάζονται δεκάδες νόμοι στην κυριολεξία ανύπαρκτοι.
Εάν αυτό μια στο εκατομμύριο γινόταν στην Γερμανία που έχει κύρια δραστηριότητα η Deutsche Telekom την ίδια ημέρα ο υπεύθυνος εργολάβος θα λογοδοτούσε στην δικαιοσύνη.

https://www.facebook.com/alex.megas.3/posts/10220490065591650

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.