Ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στη σκοποβολή από την Αλιμιώτισσα Πηνελόπη Τσαντούλα




European Masters Games – Torino 2019 – Ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο για μία αθλήτρια της σκοποβολής με το έμβλημα του Δήμου Αλίμου στην αθλητική της εμφάνιση

Η Αλιμιώτισσα Πηνελόπη Τσαντούλα κάτοχος τριών τίτλων παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην ηλικιακή κατηγορία της από το Σύδνεϋ το 2009 και το Τορίνο το 2013, συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για αθλητές άνω των τριάντα ετών στο Τορίνο, με την ουσιαστικότατη στήριξη του Δήμου Αλίμου και προσωπικά του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη.
Η Πηνελόπη τίμησε για μια ακόμα φορά τα ελληνικά χρώματα, υψώνοντας τη γαλανόλευκη στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε και στο αρχαιότερο αθλητικό σωματείο της Ιταλίας, που είναι το Εθνικό Σκοπευτήριο του Τορίνου! Η Πηνελόπη Τσαντούλα στα ολυμπιακά αγωνίσματα σκοποβολής σταθερού στόχου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πυροβόλο Πιστόλι 25 μέτρων και το ασημένιο μετάλλιο στο Αεροβόλο Πιστόλι 10 μέτρων.
Μία πλημμυρίδα 7.500 αθλητών από 77 χώρες χάρισε απίστευτη ενέργεια, αισιοδοξία, χαρά και ζωή στο Τορίνο, σε έναν θεσμό, που δικαιωματικά κατέχει τον τίτλο του πολυπληθέστερου αθλητικού γεγονότος στην ιστορία των σπορ.

Τα πάντα στο Τορίνο ήταν απίστευτα φωτεινά. Για εννέα ημέρες, 26 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου, χιλιάδες πανέμορφοι άνθρωποι, στην ψυχή και στη διάθεση, χάρηκαν τη συμμετοχή τους σε 30 διαφορετικά αθλήματα, καθώς και την ετοιμότητα 2.000 εθελοντών!
Η Δήμαρχος του Τορίνου κ. Chiara Appendino συμμετείχε επικεφαλής στην εκπληκτική παρέλαση στις ιστορικές λεωφόρους της πόλης, αγωνίστηκε σαν αθλήτρια και φωτογραφήθηκε με την Καλαμακιώτισσα πρωταθλήτριά μας.
Εδώ πραγματικά συγκλίνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ψυχοκινητική φύση των ανθρώπων, «σπορ για τη ζωή, σπορ για όλους».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.