Σοβαρό τροχαίο με νεκρό στην παραλιακή (VIDEO)




Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο, στην παραλιακή λεωφόρο, στη Βούλα, στο ύψος του Bο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο έχουν εμπλακεί ένα όχημα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και μια μοτοσυκλέτα. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του δικύκλου είναι νεκρός. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και έκλεισαν τον δρόμο.

Πριν από λίγο, επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ηλικίας 27 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος δεν φορούσε κράνος, είναι νεκρός. Το φορτηγό του δήμου, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, έβγαινε από την οδό Ζεφύρου, στην παραλιακή, στο σημείο υπάρχει φανάρι, όταν καρφώθηκε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα η μοτοσυκλέτα, η οποία είχε κατεύθυνση προς τη Γλυφάδα. Ερευνάται, αν κάποιος από τους δύο οδηγούς, έχει παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη.

 

 

 

Αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Οι κάμερες έχουν καταγράψει το συμβάν – Υπήρξε παραβίαση φωτεινού σηματοδότη

Ο αντιδήμαρχος Bάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Βασίλης Παπαμιχαήλ μίλησε στο protothema.gr για το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ενημέρωση που έχω από την αστυνομία είναι ότι οι κάμερες έχουν καταγράψει το γεγονός και φαίνεται ότι ο οδηγός της μηχανής παραβίασε το φωτεινό σηματοδότη και πέρασε με κόκκινο. Εκείνη τη στιγμή ξεκινούσε το φορτηγάκι του Δήμου, που είχε πράσινο και ο οδηγός της μηχανής καρφώθηκε πάνω στο φορτηγάκι. Δυστυχώς ο νεαρός δεν φορούσε κράνος, από την ενημέρωση που έχω και ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Το φορτηγάκι εκείνη την ώρα μάζευε σακούλες ανοιχτού τύπου και μάλιστα ο οδηγός είναι σοκαρισμένος από αυτό το περιστατικό»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.