Βραβείο ”Best Catered Event” για την InterCatering, στην Τελετή Απονομής των Event Awards 2019!




Η InterCatering κατέκτησε το βραβείο ”Best Catered Event στην Τελετή Απονομής των Event Awards 2019 για το φαντασμαγορικό Gala Dinner 1.000 ατόμων της AVON Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2018 στον ξεχωριστό παραθαλάσσιο χώροBle”. Η AVON Ρωσίας γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών όπου η InterCatering διαχειρίστηκε τον χώρο, τον εξοπλισμό, το service, το cocktail υποδοχής και το gala menu, ενώ η παραγωγή του event ήταν από την εταιρεία C & E Conferences Services Ltd.

Η InterCatering διαθέτοντας την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την επιτυχημένη διοργάνωση μιας εκδήλωσης, ανταποκρίθηκε πλήρως στις ανάγκες του πελάτη. Σχεδίασε ένα άρτιο σερβιριστό menu 4 πιάτων, παρουσιάζοντας δημιουργικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας, τα οποία ξεχώρισαν τόσο για την ανώτερη γεύση τους, όσο και για την άψογη παρουσίασή τους. Ο σχεδιασμός του menu στηρίχθηκε σε άριστες και ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες από διάφορες περιοχές της χώρας μας, εκτελεσμένο με έμπνευση, δημιουργικότητα και σύγχρονες τεχνικές από την έμπειρη ομάδα των ταλαντούχων chefs της εταιρείας.

Η Τελετή Απονομής των Event Awards πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο  Markou Wine Museum με παρουσιάστρια της βραδιάς την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στην εκδήλωση έδωσαν τo παρών περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη και τιμήθηκαν δημιουργοί και διοργανωτές των πιο επιτυχημένων εκδηλώσεων του 2018!

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 4η χρονιά από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications.

Info:

(+30) 2108946625| [email protected]  | www.intercatering.gr |

Facebook/Insta

gram: @intercatering

 

Ο 55χρονος Γερμανός Thomas Anders που ήρθε στην Ελλάδα από περιοδεία στην Αμερική, τραγούδησε 45 λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες του NOTIA.GR έφυγε πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ.

Οι Ρωσίδες ντίλερ έφτασαν στο χώρο της δεξίωσης που διοργάνωσε άψογα η εταιρία ΙΝΤERCATERING, με 19 πούλμαν, λίγο μετά τις 9 το βράδυ.
Το χθεσινό μπλακ άουτ της ΔΕΗ, προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση στο πρόγραμμά τους αφού αναγκάστηκαν να διακόψουν το συνέδριo της εταιρίας που γινόταν στο Μέγαρο Μουσικής.

Κρατώντας από ένα κόκκινο μπαλόνι στα χέρια τους και μια φέτα καρπούζι,  εντυπωσιασμένες από το τοπίο, άρχισαν να φωτογραφίζονται στη θάλασσα, ενώ πολλές δεν άντεξαν τον πειρασμό και έβρεξαν τα πόδια τους στο νερό.

Μια ομάδα Ελλήνων χορευτών ανέλαβε να τις μάθει τα βασικά βήματα για το συρτάκι και όλες μαζί σχημάτισαν κύκλους στο πάρκινγκ και άρχισαν τον χορό.
«Θέλαμε να σπάσουμε το ρεκόρ γκίνες στη χώρα μας και τα καταφέραμε» έλεγαν ενθουσιασμένες.

Το μενού περιλάμβανε ψάρι ή κρέας, σούπα, γλυκό και κρασί.

«Τι υπέροχο τοπίο, ο ουρανός με τα άστρα και η θάλασσα, ιδανικός χώρος για συναυλία» είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή ο Thomas Anders των Modern Talking, που με το που άρχισε να τραγουδάει έγινε χαμός!

«You’re My Heart, You’re My Soul», «Brother Louie» και «Cheri Cheri Lady» ξεσήκωσαν τις κυρίες της Αvon που χόρευαν ασταμάτητα στο γρασίδι.

Για το μεγάλο event που διαφημίζει τη χώρα μας και ειδικά τον Άλιμο, σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Ρωσία, είχε ενημερωθεί ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος είπε στο NOTIA.GR

«Η τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή ήταν ένας από τους πρώτους στόχους που είχαμε βάλει όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου και όπως φαίνεται τα έχουμε καταφέρει.

Ο Άλιμος τα επόμενα χρόνια θα συμπεριλαμβάνεται στον διεθνή τουριστικό χάρτη. Μαζί με τους επιχειρηματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας θα προσπαθούμε καθημερινά να διαφημίζουμε τη γενέτειρα του Θουκυδίδη με την πλούσια ιστορία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις όμορφες παραλίες και την μοναδική μαρίνα, σε όλον τον κόσμο.

Είμαστε ακόμη στην αρχή, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

«Αυτό είναι το μέλλον για την περιοχή μας, η ανάπτυξη του τουρισμού φέρνει και θέσεις εργασίας αλλά και χρήματα σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς της πόλης» είπε στο NOTIA.GR ο Ανδρέας Τουτζιαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΙNTERCATEGING.

«Η ομάδα μας μπορεί να ανταπεξέλθει σε events με ιδιαίτερες απαιτήσεις και αυτό φαίνεται στα πρόσωπα των 997 Ρωσίδων που επέλεξαν την Ελλάδα και ειδικά τον χώρο μας εδώ στην παραλία του Αλίμου για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια μιας τόσο μεγάλης εταιρίας.

‘Οπως αντιλαμβάνεστε όλες αυτές οι εικόνες θα ταξιδέψουν παντού αφού η Avon μόνο στο facebooκ έχει πάνω από 20 εκατομμύρια followers. Φανταστείτε τη διαφήμιση του Αλίμου, σε όλο τον κόσμο, χωρίς να έχει ξοδευτεί ούτε ένα ευρώ. Είμαι υπερήφανος που το προσωπικό της εταιρίας,  μας έβγαλε για μια ακόμη φορά ασπροπρόσωπους».

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.