Πριν φύγεις για διακοπές ξεκάπνισε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σου (VIDEO)




Όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν γράφοντας χιλιόμετρα στους δρόμους, με το πέρασμα του χρόνου θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα: την συσσώρευση στρώματος «κάρβουνου» σε όλα τα μέρη του κινητήρα, στις βαλβίδες στα μπουζί, στα μπεκ, στα έμβολα, στο θάλαμο καύσης και στο turbo, το οποίο εμποδίζει την αναπνοή και την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας δραματικά τις εκπομπές καυσαερίων και την κατανάλωση καυσίμου.Τα παραπάνω προβλήματα είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η εταιρεία «CarbonOff» αναλαμβάνει τον εσωτερικό καθαρισμό του κινητήρα σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, χρησιμοποιώντας μία καινοτόμο μέθοδο:

Ο καθαρισμός του άνθρακα (ή ξεκαρβούνιασμα) των κινητήρων επιτυγχάνεται με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας γεννητριών υδρογόνου, οι οποίες παράγουν υδρογόνο και οξυγόνο (HHO) από καθαρό νερό με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, διοχετεύοντας τα παράγωγα αέρια στην εισαγωγή του κινητήρα για όση ώρα διαρκεί ο καθαρισμός. Για την παραγωγή του Υδρογόνου χρησιμοποιείται μόνο καθαρό νερό και κανένα άλλο υγρό, πρόσθετο ή χημική ουσία. Όλη η διαδικασία ελέγχεται ηλεκτρονικά από υπολογιστή και ειδικούς ασύρματους αισθητήρες που συνδέονται στο όχημα. Ο καθαρισμός ολοκληρώνεται σε 20 έως 40 λεπτά της ώρας, ανάλογα με τον κυβισμό του κινητήρα.

 Αγίου Βασιλείου 81, Άγιος Δημήτριος, ΤΗΛ: 2111843507 – 6936984320/carbonoff.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.