Περιοδεία του Γιάννη Μπαλάφα στην αγορά της Δάφνης




Ο υποψήφιος  βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών, Γιάννης Μπαλάφας, μίλησε σήμερα με πολίτες στον Δήμο Δάφνης, κατά τη διάρκεια περιοδείας του, για το δίλημμα των εθνικών εκλογών, τονίζοντας πως η ΝΔ με το πρόγραμμα της, προτείνει την επιστροφή σε ένα μοντέλο που χρεοκόπησε τη χώρα και κατέστρεψε ζωές.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της καταστροφικής πολιτικής είναι:

Το πέρασμα των επικουρικών συντάξεων σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες που σημαίνει μείωση των συντάξεων κατά 50%  και  επιβάρυνση 7% των αγροτών και των ελευθέρων επαγγελματιών, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν στο ασφαλιστικό σύστημα.

Επιστροφή σε νέο μνημόνιο με το πέρασμα των 37 δισ. ευρώ στις τράπεζες, ποσό που έχει εξασφαλίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να μπορεί να δανείζεται φθηνά και χωρίς εξαρτήσεις από τις αγορές.

Κατάργηση των κοινωνικών επιδομάτων δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στα αδύναμα στρώματα.

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ολοκληρωμένο σχέδιο προοδευτικών μεταρρυθμίσεων βελτιώσεων και ελαφρύνσεων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με δικαιότερη φορολογία για τα μεσαία και χαμηλότερα στρώματα, με καλύτερη Υγεία, Παιδεία, ενισχυμένο κοινωνικό κράτος, με περισσότερες θέσεις εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς και περισσότερα δικαιώματα.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.