O Nίκος Δένδιας σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις για το Ελληνικό (VIDEO)




Ο  υποψήφιος Βουλευτής του Νότιου Τομέα της Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι 100,3 FM».

Ο κ. Δένδιας ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για τη ναρκοθέτηση της υπόθεσης του Ελληνικού:

  • Έχω χρησιμοποιήσει αυτό το αεροδρόμιο πάρα πολλές φορές στη ζωή μου, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες. Αν μας έλεγαν ότι θα γινόταν κάποια στιγμή αντικείμενο του Υπουργείου Πολιτισμού δεν θα το πιστεύαμε… Η πραγματικότητα είναι ότι απλώς δε βρίσκεις άκρη.
  • Αυτό το έργο έχει τεράστια σημασία, ανήκει στην  εκλογική μου περιφέρεια – πέραν του τεράστιου συμβολισμού που έχει για τη χώρα – και πρέπει να πάμε να δούμε πού βρίσκονται οι “κόμποι” και να τους λύσουμε. Καθόσον με αφορά, οφείλω να σας πω ότι έχω την πρόθεση να το κάνω και προσωπικά.
  • Για τον Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας αυτό το έργο σημαίνει πάρα πολλές θέσεις εργασίας, πέρα από την πλήρη αναβάθμιση της περιουσίας των κατοίκων της περιοχής και του τρόπου ζωής τους. Κατά συνέπεια, έχω κάθε λόγο να το “πάρω στην πλάτη μου” και να προσπαθήσω, ανεξάρτητα από το πού θα είμαι και από πού θα υπηρετήσω, να το “τρέξω”.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.