Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης νέος Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης
Ο πρώην δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα, αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης.
Ο Μιχάλης Ι. Σταυριανουδάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Μιλά την Αγγλική γλώσσα. Έχει αναπτύξει επί σειρά ετών επιχειρηματική δραστηριότητα ως στέλεχος και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων εταιριών του ιδιωτικού τομέα. Διετέλεσε μέλος, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, της εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΣΔΚΝΑ, του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Α.Ε. Διανομής Φυσικού Αερίου Κεντρικής Αττικής «Αθηναϊκό Αέριο», της Α.Β.Ε.Ε. «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα», της Πολιτικής επιτροπής και της επιτροπής τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών και της Παγκρήτιας Ένωσης. Από το 2002 έως το 2019 διετέλεσε Δήμαρχος αρχικά στο Δήμο Δάφνης και εν συνεχεία στο Δήμο Δάφνης Υμηττού.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης νέος Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης

  • 18/07/2019 at 9:48 μμ
    Permalink

    Κατέστρεψε τον δήμο Δάφνης και ο βαφτισιμιός και ανηψιός του αείμνηστου Μητσοτάκη πάει να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο στο υπουργείο. Εγκατελειμένη η κεντρική πλατεία Δάφνης επί των ημερών του , το συντριβάνι ρημαγμένο και σκουπιδότοπος και άντρο περιθορειακών ατόμων. Κάποτε παίζανε τα παιδιά μας εκεί τώρα φοβάσαι να περάσεις.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.