Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Οι ιστορίες που άκουσα μέσα σε μια κλούβα των ΜΑΤ




Οι ιστορίες που ακούς μέσα σε μια κλούβα των ΜΑΤ είναι απίστευτες. Όμως τα παιδιά της αστυνομίας τις διηγούνται με τόση ψυχραιμία, σχεδόν απάθεια. Ίσως γιατί τις ζουν κάθε μέρα.
Κανένας μας δεν μπορεί να νιώσει ακριβώς τι περνά ένας αστυνομικός που ρισκάρει τη ζωή του για να προστατέψει τη δική μας.

Κανένας δεν μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει να σου πετάνε μια μολότοφ. Και όταν πας να κάνεις μια σύλληψη του κουκουλοφόρου που στην πέταξε να πέφτουν τηλέφωνα για να σου γίνει επίπληξη, απλά επειδή έκανες τη δουλειά σου.

Το αλεξίσφαιρό σου που κάηκε στα Εξάρχεια, δεν στο αντικαθιστά το κράτος, πρέπει να αγοράσεις καινούργιο μόνος σου. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα, όσο κι αν θέλουν να το κρύψουν. Και είναι ντροπή.

Πέρα λοιπόν από ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που φέρουν το εθνόσημο προστατεύοντας τις ζωές όλων μας, θέλω να πω και κάτι ακόμα.
Αν θέλουμε πραγματική ασφάλεια στη χώρα, ας δώσουμε στους αστυνομικούς πίσω την αξιοπρέπειά τους. Ας δώσουμε επιτέλους την ψυχολογία σε αυτά τα παιδιά που πραγματικά αγαπούν την Ελλάδα, να βάλουν σε τάξη το κράτος, να κάνουν τη δουλειά τους όπως ξέρουν, καλύτερα από όσους φοβούνται να σπάσουν αυγά.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, στον Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών

https://www.facebook.com/Konstantinos.Kyranakis/photos/a.284302041731400/1212294542265474/?type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.