Η εκδήλωση – συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στη Γλυφάδα




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Εξαιρετικά επιτυχημένη η εκδήλωση – συζήτηση που διεξήχθη χθες βράδυ (2/7) στην πλατεία Εσπερίδων με μεγάλη συμμετοχή γλυφαδιωτών και επισκεπτών της αγοράς της Γλυφάδας.
Οι υποψήφιοι βουλευτές Νότιας Αθήνας Θεανώ Φωτίου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκαν στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Θέσεις που εδράζονται και έχουν εχέγγυα το έργο που επετεύχθη αυτά τα τεσσεράμισι δύσκολα τελευταία χρόνια.

Από τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων υπογραμμίσθηκαν θέματα:
• εξωτερικής πολιτικής (καταδίκη ως υποκριτικής και βλαπτικής για τα εθνικά θέματα της στάσης της ΝΔ τόσο για την επίλυση του Μακεδονικού, όσο και για τα θέματα του εξ ανατολών κινδύνου)
• κοινωνικής πολιτικής (μέτρα που αφορούν το σύνολο των πολιτών, πχ βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλα τα παιδιά, επίδομα τέκνου για μεσαία και χαμηλά εισοδήματα)
• του ασφαλιστικού (κατοχύρωση του ασφαλιστικού συστήματος για όλους τους εργαζόμενους)
• και καταπολέμησης της ανεργίας (Μείωση της ανεργίας από το 28 στο 18% με ταυτόχρονη αύξηση του μισθού και κατάργηση της κατάπτυστης «υποκατώτατης» αμοιβής για τους νέους)
Παρέμβαση για τις νέες θέσεις εργασίας με καλύτερες συνθήκες και μισθούς έκανε και η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη που βρέθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη κεντρική συγκέντρωση της Νίκης την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Σύνταγμα με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.