Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου: Μια προεκλογική συγκέντρωση διαφορετική από τις άλλες, στον Άλιμο
Η Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου αποφάσισε να κάνει τη διαφορά. Και η προεκλογική της συγκέντρωση ενόψει της 7ης Ιουλίου να είναι διαφορετική. Να είναι μια γιορτή της δύναμης και της προσφοράς.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας αποφάσισε να μην κάνει μια από τις συνηθισμένες προεκλογικές ομιλίες.

Με τη συνεργασία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσκαλεί τους πολίτες των περιοχών του νοτίου τομέα της Β’ Αθήνας σε μια φιλανθρωπική συναυλία για καλό σκοπό! Μια συναυλία στην οποία θα δώσουν το παρών γνωστοί καλλιτέχνες.

Υπάρχει όμως ένας… όρος. Όσοι θελήσουν να βρεθούν στην πρωτότυπη προεκλογική συγκέντρωση πρέπει να έχουν μαζί τους… κάτι. Τι; Ένα δεύτερο ρούχο που δεν χρειάζονται πια. Ένα ρούχο που μπορεί εκείνοι να μην το έχουν ανάγκη αλλά να το έχει κάποιος άλλος. Έτσι, θα γεμίσει το Ιμάτιο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Δύναμη Προσφοράς θα γίνει πράξη!

Η συναυλία θα γίνει στις 2 Ιουλίου, στις 20:30, στο Ελλάδος Εικόνες, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο.

Η προεκλογική περίοδος δίνει σε όλες και όλους τους υποψηφίους μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν στους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους, γιατί ζητούν την ψήφο τους. Το στοίχημα είναι –ειδικά για όσους από εμάς ’κατεβαίνουμε’ πρώτη φορά- κατά πόσο μέσα στον αδυσώπητα σύντομο χρόνο της προεκλογικής περιόδου, θα μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο να καταλάβει ποιοι πραγματικά είμαστε.

Σκέφτηκα λοιπόν, ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξηγήσω στους συμπολίτες μου ποια είμαι και τι κάνω, από το να το κάνω πράξη και να τους καλέσω να συμμετέχουν σε αυτό.

Τι εννοώ; Είθισται όλοι οι υποψήφιοι να κλείνουν την προεκλογική του καμπάνια με μια κεντρική προεκλογική ομιλία. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Θα μπορούσα να το κάνω και εγώ. Όμως, τί καλύτερο από το να συνδεθεί η εκδήλωση αυτή με τον λόγο για τον οποίο ‘κατεβαίνω’ υποψήφια.

Ναι, θα κάνω προεκλογική συγκέντρωση. Όχι όμως μια τυπική συγκέντρωση. Αυτό που εννοώ όταν λέω συγκέντρωση, είναι η συγκέντρωση ρούχων για καλό σκοπό.

Ζητώ λοιπόν από όλες και όλους τους κατοίκους του Νότιου Τομέα Αθηνών –είτε ψηφίζουν εκεί είτε όχι- να έρθουν στη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνω στον χώρο του ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ στον Άλιμο (Λ. Ποσειδώνος 10) και να φέρουν μαζί τους και ένα δεύτερο ρούχο. Κάτι που δεν το έχουν ανάγκη. Κάτι που, όμως, κάποιος άλλος που ζει στην ίδια κοινωνία με εμάς και το έχει πραγματικά ανάγκη. Τα ρούχα αυτά θα συγκεντρωθούν και θα δοθούν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η οποία και στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία. Και ασφαλώς, με αφορμή την συγκέντρωση αυτή θα μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να ακούσουμε γνωστούς καλλιτέχνες, οι οποίοι θέλησαν να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση αφιλοκερδώς.

Πολλοί θα πουν ‘κοίτα τι κάνει η Ζησιοπούλου-Λιβανίου για να μαζέψει ψήφους’. Ενδεχομένως να είχαν δίκιο, αν ήταν η πρώτη φορά που το έκανα. Αν ήταν ένα τυπικό προεκλογικό τρικ για να συγκεντρώσω τα βλέμματα πάνω μου.

Ασφαλώς και έχω ανάγκη το σταυρό των συμπολιτών μου. Και τον ζητώ ευθαρσώς. Τον ζητώ, όμως, για αυτό ακριβώς που κάνω. Και αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ανάδειξη της Δύναμη της Προσφοράς. Την ανάδειξη καλών προτύπων. Αυτό κάνω από το 2012 όταν ξεκίνησα την έκδοση του Λευκώματος με τίτλο η ‘Δύναμη της Προσφορά’. Αυτό έκανα και όταν στο παρελθόν, ως ‘Δύναμη της Προσφοράς’, μοιράσαμε αρνιά και κατσίκια για το Πάσχα σε 8.000 δικαιούχους του Κόμβου Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Το ίδιο έκανα και όταν σε αναρίθμητες περιπτώσεις χαρίσαμε δώρα, ρούχα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα παιδιά του Φιλόπτωχου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το ίδιο και ως μέλος των μεγαλύτερων φιλανθρωπικών σωματείων της χώρας, σε κάποια από τα οποία είμαι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Και αυτό είναι ένα μικρό λιθαράκι στην προγραμματική βούληση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενισχύσει τις αξίες και τα κοινωνικά αντανακλαστικά όλων μας. Αυτό και θα συνεχίσω να κάνω και την επόμενη των εκλογών. Είτε οι συμπολίτες μου, μου κάνουν την τιμή να με στείλουν στη Βουλή είτε όχι.

Εγώ προσωπικά, θα ευγνωμονώ τον καθένα και την καθεμία από εσάς που θα συμμετέχετε στην πρωτοβουλία μου, θα βιώσετε τη Δύναμη της Προσφοράς και θα επιλέξετε να με τιμήσετε με τον ένα από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησής σας.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.