Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: 19χρονος πέθανε παίζοντας μπάσκετ




Την τελευταία του πνοή άφησε ο 19χρονος Τάκης Τζώρτζης, την περασμένη Παρασκευή, ενώ έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του, σε γήπεδο στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, του γύρισε η γλώσσα, αλλά παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι συμπαίχτες του για να του σώσουν τη ζωή, δεν τα κατάφεραν.

Ο νεαρός καταγόταν από τα Λεχαινά της Ηλείας, εκεί όπου θα γίνει η κηδεία του την Τρίτη. Όπως γράφει το ilialive.gr,  η τοπική κοινωνία των Λεχαινών, από χθες που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, δεν μπορεί να πιστέψει πως “έφυγε” από τη ζωή ο 19χρονος που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, εκεί όπου μέχρι πριν τρία χρόνια ζούσε η οικογένεια, πριν μετακομίσει στον Άγιο Δημήτριο.

Συγγενείς και φίλοι φέρνουν στο νου τους τις όμορφες στιγμές που είχαν ζήσει με το 19χρονο και που περίμεναν να δουν και πάλι στις καλοκαιρινές διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έδινε για δεύτερη φορά πανελλαδικές εξετάσεις και αφότου πέρασε αυτή τη δύσκολη περίοδο, θέλησε να παίξει και πάλι μπάσκετ μετά από πολύ καιρό μαζί με τους φίλους του. Στη διάρκεια όμως του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που όμως οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Εκτιμάται πως το μοιραίο επήλθε από ανακοπή, όμως η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.