Το μοιραίο μπάνιο του Γιάννη Μανώλη στα Λιμανάκια
Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατία και συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ Γιάννης Μανώλης. Ο πρώην βουλευτής μαζί με φίλους του το πρωί είχε πάει για μπάνιο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Λίγη ώρα μετά ένιωσε αδιαθεσία και θέλησε να φύγει με το αυτοκίνητό του.

Όμως την ώρα που κατευθυνόταν σε αυτό κατέρρευσε. Οι φίλοι του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τη θλίψη της για τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη εκφράζει η ΝΔ

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ. «Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια»

Ο Γιάννης Μανώλης ήταν 69 ετών. Διατέλεσε βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και ήταν επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο Αργολίδας. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό. Είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση και παρέμενε ενεργός με παρεμβάσεις του μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.