Στον Άλιμο το Final Four μπάσκετ με αμαξίδιο




Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.)

Όπου υπάρχει γήπεδο, όπου υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση να συνδράμουν την προσπάθειά μας, όπου υπάρχει καλή διάθεση, εκεί θα χτυπά η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ με αμαξίδιο. Εν προκειμένω, το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος θα γίνει στο κλειστό του Αλίμου, με τον δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Κονδύλη, να προσθέτει το όνομά του στη μακρά (όσο και σημαντική) λίστα των φίλων του αθλήματός μας.

Το γραφείο Τύπου του Δήμου ανακοίνωσε -ως οικοδεσπότης- τη συμφωνία, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Αμαξίδιο στον Άλιμο! Η ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο), σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου και την άμεση στήριξη του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, καθώς και του Event Ambassador, Δημήτρη Παπανικολάου, διοργανώνει στον Άλιμο το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 το Final Four του 22ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης θα συμμετάσχουν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της χώρας, που θα δώσουν την τελική μάχη για την πρώτη θέση. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλίμου.

Το Final Four θα τιμήσουν με την παρουσία τους άνθρωποι του αθλητικού, του πολιτικού και του καλλιτεχνικού χώρου. Η διοργάνωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και happenings για τους θεατές, αλλά και για τους αθλητές!

Με το μεγάλο αθλητικό δρώμενο στον Άλιμο κλείνει η φετινή αθλητική χρονιά! Το 22ο πρωτάθλημα Basket με Αμαξίδιο και η απονομή στον πρωταθλητή για τη φετινή σεζόν είναι μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ένα δυνατό show basket! Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) από το 1995 έχει διοργανώσει 21 Πανελλήνια Πρωταθλήματα και 19 Κύπελλα Ελλάδας. Στη δύναμη της ΟΣΕΚΑ περιλαμβάνονται 16 ομάδες σε όλη την ελληνική επικράτεια, από την Κομοτηνή μέχρι την Κρήτη, οι οποίες συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α1 (6 ομάδες) και Α2 (10 ομάδες) εθνικής κατηγορίας, που διοργανώνει η ΟΣΕΚΑ».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.