Στοίχημα: Με το Goal/Goal στην Πορτογαλία!




Κάνουμε διάλειμμα απ’ τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro και συνεχίζουμε σήμερα με το Nations League. Μπαίνει πλέον στην τελική του μορφή, καθώς απόψε θα μάθουμε ποια θα είναι η πρώτη πρωταθλήτρια της νεοσύστατης διοργάνωσης. Το Betarades.gr είναι εδώ με δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Στο «Ντραγκάο» η Πορτογαλία υποδέχεται στον τελικό την Ολλανδία, ενώ λίγο νωρίτερα Ελβετία και Αγγλία θα δώσουν μάχη για την τρίτη θέση. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αμφότερες οι αναμετρήσεις.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Bwin. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

Σκοράρουν αμφότερες στον τελικό

Ξεκινάμε τις προτάσεις με τον τελικό Πορτογαλία – Ολλανδία. Οι Ίβηρες θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να πανηγυρίσουν το τρόπαιο μπροστά στο κοινό τους. Απέναντι τους έρχεται η διψασμένη και ταλαντούχα Ολλανδία, που έχει τα φόντα να κάνει τη ζημιά. Οι Πορτογάλοι δεν έκαναν κάποιου είδους σπουδαία εμφάνιση στον ημιτελικό με την Ελβετία, εκεί ευτύχησαν να έχουν σε εκπληκτικό βράδυ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με τρία γκολ «καθάρισε». Στο φινάλε διαμορφώθηκε το τελικό 3-1, αδίκησε λιγάκι την προσπάθεια της ανταγωνιστικής Ελβετίας.

Στον άλλο ημιτελικό, η Ολλανδία εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη στην άμυνα της Αγγλίας και επικράτησε 3-1 στην παράταση. Το ματς είναι τελικός και αυτό σημαίνει ότι αμφότερες οι ομάδες θα είναι προσεκτικές, ωστόσο η Πορτογαλία παίζει εντός έδρας και οφείλει να ρισκάρει λιγάκι παραπάνω. Η Ολλανδία είναι μια ομάδα γεμάτη νιάτα, ταλέντο και «δίψα», θα διεκδικήσει το τρόπαιο χωρίς κόμπλεξ, θεωρούμε ότι μπορούμε να δούμε ένα καλό ματς. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.85.

Παίζουν πιο «ελεύθερα» Ελβετία και Αγγλία

Περνάμε στο άλλο ματς, εκείνο της… παρηγοριάς για το Nations League ανάμεσα σε Ελβετία και Αγγλία, τις δύο μεγάλες χαμένες των ημιτελικών. Αμφότερες θα έχουν αλλαγές στην ενδεκάδα, παρότι οι προπονητές τους επεσήμαναν ότι οι παίκτες θα πάρουν στα σοβαρά το ματς και δε θα γίνουν πειράματα. Πρόκειται για παιχνίδι με φόντο την τρίτη θέση, το οποίο φαινομενικά μπορεί να μοιάζει αδιάφορο, ωστόσο ο νικητής θα εξασφαλίσει για την ομοσπονδία του ένα εκ. ευρώ παραπάνω σε σχέση με τον χαμένο. Συνεπώς, κίνητρο υφίσταται.

Οι Ελβετοί έκαναν ό,τι μπορούσαν κόντρα στην Πορτογαλία, υπήρξαν διαστήματα όπου ήταν ανώτεροι, ωστόσο στο φινάλε «μίλησε» η κλάση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Απ’ την άλλη, οι Άγγλοι έγιναν θύματα της δικής τους αμυντικής αφέλειας, ηττήθηκαν δίκαια 3-1 στην παράταση κόντρα στην Ολλανδία. Αμφίβολοι οι Ράσφορντ, Χέντερσον και Τσίλγουελ για τον κόουτς Σάουθγκεϊτ. Η Ελβετία είναι κακή στο αμυντικό κομμάτι, τα παιχνίδια της έχουν αρκετά γκολ, αντιμετωπίζει την πιο ποιοτική Αγγλία, η οποία επίσης είναι επιρρεπής στο λάθος. Μπορεί να πάει ψηλά το σκορ, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.