Στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης η κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη




Τη Δευτέρα 3-6-2019 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης, θα γίνει η κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης.

Στην ηλικία των 17 ετών «έχασε» τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.

Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη. Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.

Κατά την τετραετία 2007-10, είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου, επί δημαρχίας Νίκου Λαζαρόπουλου. Κατά τη διετία 2007-08 προσέφερε τις υπηρεσίες του στην πόλη ως Πρόεδρος του τότε Πολιτιστικού Οργανισμού

Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, συλλυπήθηκε την οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη, ενώ θα παρευρεθεί στην κηδεία του.

O δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος δήλωσε: 

Έφυγε από κοντά μας ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης ηθοποιός Ηλιουπολίτης, ο Κώστας Ευριπιώτης.
Αγαπητέ φίλε Κώστα σου εύχομαι καλό ταξίδι εκεί που πας και σ’ ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη σου στην πόλη μας και το πρόσωπό μου.

H σύζυγός του και τα παιδιά τους έκαναν μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook, θέλοντας έτσι να αποχαιρετήσουν τον δικό τους άνθρωπο.

«Πατέρα μας… Κώστα μου… Θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Πατέρα μας…Κώστα μου..Θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας.

Gepostet von Kostas Evripiotis am Donnerstag, 30. Mai 2019

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.