Προεκλογική ομιλία του Γιώργου Πεταλώτή, στον Άγιο Δημήτριο




Κεντρική Πολιτική Ομιλία του Γιώργου Πεταλωτή την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ώρα 19:00 , στο Θέατρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Δημαρχείου του Αγ.Δημητρίου. (Λεωφόρος Αγ.Δημητρίου 55 – μετρό σταθμός Δάφνης)
Με το – σωστό – σπάσιμο της Β΄Αθηνών σε τομείς, δημιουργήθηκε ένας τομέας, ο Νότιος, που εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος της χώρας, με πιο ομογενοποιημένα πλέον χαρακτηριστικά, αλλά και με αισθητές διαφορές κα ανάγκες μεταξύ των Δήμων που περιλαμβάνει. ΜΟΣΧΑΤΟ – ΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΑΛΙΜΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΔΑΦΝΗ-ΥΜΗΤΤΟΣ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, αποτελούν ένα σύμπλεγμα περιοχών της Αθήνας που διακρίνεται από δυναμικότητα και προοπτική.
Με ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν τη θέση του και το ανθρώπινο δυναμικό τους όσο θα έπρεπε, με την κρίση να έχει αφήσει ορατές τις συνέπειές της , αλλά και με νέες δυνατότητες που οφείλουμε να ανακαλύψουμε και να τις εντάξουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την μεγάλη αυτή περιφέρεια.
Το τελευταίο εξάμηνο, από όταν μου προτάθηκε η  βουλευτική υποφιότητά μου στο Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών και με πραγματικό ενθουσιασμό για την περιοχή δέχθηκα να δώσω αυτό τον δύσκολο αλλά ελκυστικό αγώνα, ήρθα σε επαφή με πολίτες  και φορείς, άκουσα προβλήματα και συζήτησα ιδέες και λύσεις.
Φιλοδοξώ μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου να έχω μια ολοκληρωμένη ατζέντα για το Νότιο Τομέα, με την οποία να διεκδικήσω και την εντολή εκπροσώπησης των πολιτών της περιοχής αυτής στο Κοινοβούλιο, αξιοποιώντας την εμπειρία, την ωριμότητα, αλλά και τις ιδέες μου. Σε συνέργεια πάντα με όσους με εμπιστευθούν, για να αναδείξουμε τα πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα μιας περιοχής που σεβόμενη την ιστορία, το περιβάλλον και την ποιότητα  ζωής των πολιτών της, μπορεί να καταστεί πιλότος ευημερίας για όλη τη χώρα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.