Παλαιό Φάληρο: Συγχαρητήρια Μερκουράκη στον Φωστηρόπουλο




(Του Κώστα Μερκουράκη – επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Π. Φαλήρου)

Η εκλογική μάχη είναι οριστικά πίσω μας. Η πραγματική μάχη ξεκινά τώρα. Για να χτίσουμε σταθερούς και βαθείς δεσμούς με την τοπική κοινωνία. Για να δείξουμε ότι η απλή αναλογική είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε τα δημοτικά συμβούλια πραγματικά πολιτικά όργανα, για να δουλέψουμε για να δώσουμε λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα. Και φυσικά για να σταθούμε απέναντι στην πραγματικότητα σαν συλλογικότητα. Να μάθουμε μέσα από τους αγώνες που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε, να κάνουμε την κοινή μας ανάγκη παραγωγική δύναμη για να προχωρήσουμε.

Η φωτογραφία είναι από το μετεκλογικό μάζεμα στα γραφεία της παράταξης. Όλοι και όλες μαζί γιορτάσαμε για την προσπάθειά που δώσαμε! Ευχαριστώ και πάλι όλους τους φίλους, συντρόφους και συνοδοιπόρους όλους αυτούς τους μήνες!

Ο πολιτικός πολιτισμός σε κάθε εκλογική μάχη είναι ο όρος για να μπορούμε να συζητάμε και να διαφωνούμε πολιτικά. Με αυτήν την έννοια βρέθηκα το βράδυ των εκλογών στο εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου, Γιάννη Φωστηρόπουλου για να τον συγχαρώ, όπως είχα κάνει και το 2014 με τον τότε δήμαρχο, Διονύση Χατζηδάκη. Οι διαφορές στην οπτική και τη στρατηγική μπορεί να είναι αρκετές, αλλά μένουν πάντα στο επίπεδο των ιδεών και όχι των ανθρώπων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.