O Μιχάλης Χατζηγιάννης live στη Μαρίνα Φλοίσβου (είσοδος ελεύθερη)




Στο πλαίσιο της Γιορτής Βιοποικιλότητας που διοργανώνεται στη Μαρίνα Φλοίσβου από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει μία δωρεάν συναυλία στο «κλείσιμο» της διοργάνωσης.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 21:00, στο ειδικά διαμορφωμένο stage θα ανέβει ο τραγουδιστής για μία άκρως καλοκαιρινή συναυλία δίπλα στο κύμα.

Μαζί του, η Μελίνα Μακρή.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες, τόσο στις από κοινού εμφανίσεις τους όσο και στη δημιουργία προσωπικών τραγουδιών. Μεταξύ αυτών, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Πασχάλης Τερζής, η Γλυκερία, ο Κώστας Χατζής και άλλοι και παρουσίασε μέσα σε 20 περίπου χρόνια έναν μοναδικό και καινούριο τρόπο μουσικής ευαισθησίας, καθιερώνοντας έτσι ένα χαρακτηριστικό προσωπικό δρόμο.

Με αφετηρία αγαπημένες από όλους μελωδίες, μας καλεί σε ένα ταξίδι από το «Άγγιγμα Ψυχής», το «Μόνο στα Όνειρα» και το «Πάρτι», το «Δεν Φεύγω», το «Για Σένα», και το «Όλα ή Τίποτα», μέχρι το «Έρωτας Αγκάθι», την «Σαϊτιά», αλλά και το «Ένα Πρωινό» από το πρόσφατο Da Capo.

Ένας απολαυστικός κ μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια εκπληκτική συναυλία με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.