Ο Διονύσης Χατζηδάκης στο NOTIA.GR: “Η περιπέτεια με την υγεία μου με έκανε πιο άνθρωπο απ’ τον άνθρωπο” (VIDEO)




Στον Άλιμο, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθηνών και επί 17 χρόνια δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκη;, για να μιλήσει στο Συνέδριο Ανασυγκρότησης της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο».

Ο Διονύσης Χατζηδάκης άνοιξε την καρδιά του στο NOTIA.GR και μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και τον αγώνα που έδωσε:

“Μετά από 17 χρόνια ως Δήμαρχος του Π. Φαλήρου νομίζω ότι είχα να προσφέρω τα προσέφερα. Έκανα αποδεκτή την πρόταση του προέδρου της Ν.Δ Κ. Μητσοτάκη, που μέσα στο πλάνο του ήταν να χρησιμοποιήσει δημάρχους που έχουν εκλεγεί κατ’ επανάληψη 2,3,4 πέντε φορές, με το σκεπτικό ότι όταν εκλέγεσαι, όπως εγώ έχω εκλεγεί 4 συνεχόμενες φορές, κάτι καλό κάνω.

Είμαι καταξιωμένος στην κοινωνία άρα λοιπόν έλα στην κοινή προσπάθεια να βοηθήσεις για να σηκώσουμε λίγο τη χώρα μπροστά. Σ αυτή την τιμητική πρόσκληση εγώ είπα παρών. Κι αν εκλεγώ ότι έκανα ως Δήμαρχος θα κάνω και ως βουλευτής δηλαδή θα είμαι κοντά στον άνθρωπο. Και θέλω να σας πω ότι μια περιπέτεια υγείας που πέρασα με έκανε πιο άνθρωπο απ’ τον άνθρωπο. Πολλά πράγματα στο μυαλό μου, στη σκέψη μου άλλαξαν. Όλοι είμαστε περαστικοί και πρέπει στο τέλος της ζωής μας να κάνουμε έναν απολογισμό, αν κάναμε περισσότερα καλά και λιγότερα κακά. Ελπίζω ότι έχω κάνει περισσότερα καλά και λιγότερα κακά.

Εγώ δεν είμαι κανένα ψώνιο πολιτικό, ασχολήθηκα γιατί πάντοτε μέσα μου ήταν η προσφορά προς τη χώρα. Από 18 χρονών μπήκα στη σχολή δοκίμων, αυτό έμαθα κι αυτό υπηρετούσα. Και θέλω να τελειώσω με το εξής, θέλω να με πιστέψετε μετά από αυτή την περιπέτεια υγείας που πέρασα, την οποία την ξεπέρασα χάριν της προσπάθειας της πνευματικής μου προς το σώμα να αντέξει, την ξεπέρασα επίσης λόγω της αγάπης της οικογένειάς μου και των ανωνύμων ανθρώπων που κάθε μέρα έρχονταν ρωτούσαν κι ορισμένοι με επισκέπτονταν λέγοντας τι κάνει ο δήμαρχος πώς είναι ο Διονύσης. Αυτή την αγάπη θέλω να την επιστρέψω στον κόσμο”.

https://www.youtube.com/watch?v=4xfoqkK9Z20&fbclid=IwAR3JdYuCtkpllGtyznQ-FQu1RraiK8lOsne3Iq2xzOqm7P8axd6gn-SggzI

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Ο Διονύσης Χατζηδάκης στο NOTIA.GR: “Η περιπέτεια με την υγεία μου με έκανε πιο άνθρωπο απ’ τον άνθρωπο” (VIDEO)

  • 22/06/2019 at 11:22 μμ
    Permalink

    Ύστερα απο όσα διάβασα στη συνέντευξη σου Δήμαρχε Χατζηδάκη, και παραφράζοντας το “Ορατότης Μηδέν” που λέτε εσείς οι ναυτικοί, έχω να δηλώσω : ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ κύριε Δήμαρχε !!! Οι δοκιμασίες μας κάνουν σοφότερους και όχι αλαζόνες. Γιατί η Αλαζονεία (Superbia κατά Δάντη) είναι το πρώτο στη σειρά από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.

    Απαντήστε
  • 23/06/2019 at 1:33 πμ
    Permalink

    Όταν είσαι άνθρωπος, οποίες πολιτικές διαφορες, δεν έχουν χώρο. Δήμαρχε έχεις ήθος, άποψη θάρρος και αίσθημα προσφοράς. Αυτό μετράει. Σιδερένιος και δυνατός

    Απαντήστε
  • 23/06/2019 at 6:04 μμ
    Permalink

    Καλη δυναμη ΔΙΟΝΥΣΗ μας!!! Σε εχουμε παντα μεσα στην καρδια μας!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.