Κώστας Σεφτελής: Αλλαγή πορείας στο Δήμο Ηλιούπολης – Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε




Αγαπητοί συμπολίτες.
Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκαν. Νέος Δήμαρχος από το Σεπτέμβρη αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηδάκης. Οι δημότες της Ηλιούπολης αποφάσισαν πως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια:

·         Ο Δήμος πρέπει να διοικηθεί με διαφορετική φιλοσοφία και λογική.

·         Να έρθει στο προσκήνιο η πολιτική, βάζοντας την παραπολιτική στο περιθώριο.

·         Ο συγκεντρωτισμός να παραχωρήσει τη θέση του στο δημοκρατικό διάλογο.

·         Ο νοσηρός ατομικισμός να αντικατασταθεί από τη δημιουργική συλλογική δράση.

·         Η ελεύθερη έκφραση και βούληση να κυριαρχήσει του φόβου και της τρομοκρατίας.

·         Να τεθεί οριστικά τέρμα στην επιλεκτική στοχοποίηση προσώπων, συλλογικοτήτων και θεσμών και να εξαλειφθεί κάθε αιτία που υπονομεύει την ενότητα της τοπικής μας κοινωνίας.

Οι εντολές σας λοιπόν είναι ξεκάθαρες!
Όπως ξεκάθαρη πρέπει να είναι και η πορεία μας.

Εγγύηση για αυτή τη νέα πορεία είναι:

·         Ο Δήμαρχος μας κ. Χατζηδάκης,

·         οι 6 εκλεγμένοι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι (Γ. Αντζινάς, Κ. Σεφτελής, Γ. Πούλος, Σ. Γεωργάκης, Π. Βιδάλης, Κ. Χωματά),

·         οι 56 υποψήφιοι της Παράταξης μας «ΗλιουπΟλοι Μαζί – ΕΝ.Α.Κ.» που δώσαμε για δύο μήνες αυτό τον αγώνα,

·         ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος, η πιο αυθεντική και γνήσια (κατά τη γνώμη μου), αυτοδιοικητική παρουσία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου για εικοσιένα χρόνια, που πίστεψε και στηρίζει την Παράταξη μας και ο εκλεκτός συνάδελφος Τάσος Παναγιώταρης,

·         όσοι επίσης ενταχθούν στη συνέχεια, εκλεγμένοι ή μη, στη νέα αυτή συλλογική προσπάθεια.

Είμαστε πανέτοιμοι να αγωνιστούμε μαζί σας για όλα τα μεγάλα και μικρά θέματα της πόλης μας.
Είμαστε αποφασισμένοι να ενώσουμε και να δώσουμε βήμα και λόγο ώστε να εκφρασθούν όλες οι παραγωγικές δυνάμεις αυτής της πόλης.
Είμαστε διατεθειμένοι να εργασθούμε σκληρά ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, την ασφάλεια και την ποιότητα της ζωής μας.

Για το σκοπό αυτό θα διατηρήσουμε όλα τα θετικά που έγιναν τα τελευταία εννέα χρόνια και θα φροντίσουμε να τα διευρύνουμε.
Θα προχωρήσουμε με σχέδιο και μεθοδικότητα ώστε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες αλλά και τις νέες προκλήσεις για την Ηλιούπολη, που δημιουργούνται εξαιτίας των επενδύσεων και της ανάπτυξης στο παραλιακό μέτωπο.

Η εκλογική αναμέτρηση τέλειωσε!
Αν αγαπάμε την πόλη και τους ανθρώπους της, είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε πίσω ότι μας χώρισε το προηγούμενο διάστημα.
Όλοι θέλουμε μια όμορφη και σύγχρονη Ηλιούπολη, με σεβασμό στο Περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Κλείνοντας αυτή τη σύντομη επικοινωνία μαζί σας, αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ για την επιλογή σας να εμπιστευθείτε την Παράταξη μας «ΗλιουπΟλοι Μαζί – ΕΝ.Α.Κ.» και το Γιώργο Χατζηδάκη.
Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, που με κρατήσατε όρθιο τα τελευταία χρόνια και ήσασταν πάντοτε δίπλα μου όταν μπήκαν σε δοκιμασία οι ανθρώπινες αντοχές μου.
Επίσης ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», για την απλόχερη υποστήριξη σας για ακόμα μία φορά, αφού με επιλέξατε πάλι σε υψηλή θέση, ώστε να σας εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι και το 2023.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στους δύο πρωταγωνιστές της εκλογικής αναμέτρησης:

·         Στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου να με ορίσει Αντιδήμαρχο για τριάμισι χρόνια και επίσης να με προτείνει Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, θέση που υπηρέτησα για δύο χρόνια.
Μαζί του έμαθα και βίωσα κάθε πτυχή της πολιτικής διαδικασίας. Και την καλή και την άσχημη.
Προσωπικά, έχω ήσυχη τη συνείδηση μου, πως έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, για να τιμήσω τον ίδιο, όπως και την προηγούμενη Παράταξη της οποίας υπήρξα συνιδρυτής και κυρίως ΕΣΑΣ.

·         Στο νέο Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Χατζηδάκη, που συνέβαλλε καθοριστικά ώστε να διευκρινιστούν πολλά και να ξεπεραστούν αντιθέσεις που μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, να αποδεχθεί τις 21 προτάσεις που του κατέθεσα, να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα μας και να δώσουμε από κοινού μαζί με όλους εσάς, αυτόν τον έντιμο, όμορφο και νικηφόρο αγώνα.

Επίσης, συγχαίρω τα παιδιά μου για τον ευπρεπέστατο τρόπο που υποστήριξαν την προσωπική τους ελεύθερη και δημοκρατική επιλογή, την οποία από την πρώτη στιγμή κατανόησα και σεβάστηκα. Την υπομονή που επέδειξαν καθώς και τα τεράστια ψυχικά τους αποθέματα, σε μια διαδικασία που δεν ήταν καθόλου εύκολη, για κανέναν μας.
Ειδικά όταν αυτή η επιλογή τους, αποτέλεσε στοιχείο εκμετάλλευσης από ελάχιστους ανεγκέφαλους και κακοήθεις.

Τέλος, συγχαίρω όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους και τους 23 επανεκλεγέντες και τους 17 νεοεκλεγέντες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπορούμε να εργασθούμε για καλό της πόλης μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπορούμε να προχωρήσουμε,
Ενωτικά – Αυτοδιοικητικά – Διεκδικητικά
για την Ηλιούπολη και τις επόμενες γενιές!

Με εκτίμηση
Κώστας Γ. Σεφτελής

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.