Κοινωνικό Φροντιστήριο Αλίμου: Ζητούνται εθελοντές για να διδάξουν στα θερινά τμήματα




Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζοντας τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, πρόκειται να υλοποιήσει θερινά τμήματα προετοιμασίας μαθητών της Γ’ Λυκείου και αποφοίτων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020.

Προσκαλούνται εκπαιδευτικοί με ειδικότητα στα εξεταζόμενα μαθήματα των εισαγωγικών εξετάσεων, να πλαισιώσουν με την εθελοντική προσφορά τους το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου, ώστε να στελεχωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα θερινά μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 στο Δημαρχείο Αλίμου, στον 2ο όροφο (Αριστοτέλους 53), με τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα τους, προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, δηλώνοντας τα μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική.

Τα θερινά τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ (Υψηλάντου και Θησείου), θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 20 Ιουνίου και θα διεξαχθούν μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.