Κάθε Τετάρτη από 3 Ιουλίου ως 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με είσοδο ελεύθερη
Οι αγαπημένες Θερινές Προβολές από την Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού – Αργυρούπολης επιστρέφουν και πάλι, κάθε Τετάρτη από 3 Ιουλίου ως 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 (με εξαίρεση τις Τετάρτες 14 και 21 Αυγούστου), στον μοναδικό Πολυχώρο Πολυμήχανο Café Teatral με Είσοδο Ελεύθερη.

Στο επίκεντρο του Αφιερώματος βρίσκεται ο ανήσυχος και πάντα οξυδερκής Σύγχρονος Ισπανόφωνος Κινηματογράφος με διεθνή απήχηση, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες, την Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα και την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αργεντινής στην Ελλάδα και ολοκληρώνεται με το κορυφαίο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξέφρενες κωμωδίες, ρομαντικές κομεντί αλλά και σινεφίλ προβολές που θίγουν σημαντικά κοινωνικοπολιτικά  ζητήματα. Σας περιμένουμε και φέτος να ταξιδέψουμε παρέα, εκεί που η μοναδική “Επίσημη Ιστορία” συναντά τις δυναμικές “Μικρού Μήκους” ιστορίες καθημερινών ανθρώπων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ακολουθήσετε την σελίδα μας facebook.com/KILELLAR ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μαςwww.kilellar.com.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.