Καταγγελία: “Άντρο παραβατικότητας το παρκάκι απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο Αλίμου”
Με αφορμή την καταγγελία που έστειλε στο ΝΟΤΙΑ.GR κάτοικος του Αλίμου, για τα παγκάκια που βγήκαν από το πάρκο, απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο “επειδή μαζεύονταν μικρά παιδιά και γονείς που ενοχλούσαν τους γείτονες”, λάβαμε την ακόλουθη απάντηση από άλλο κάτοικο την οποία και δημοσιεύουμε:

Σχετικά με την ανώνυμη καταγγελία για τα παγκάκια στο πάρκο απέναντι στο Ά Γυμνάσιο, απλά σαν ένας από τους δεκάδες περιοίκους έχω να θέσω προς προβληματισμό τα εξής απλά ερωτήματα:
1. Γνωρίζουν οι Διαμαρτυρόμενοι τι συμβαίνει κάθε βράδυ μέχρι τα ξημερωματα στο συγκεκριμένο σημείο του πάρκου;
2. Γνωρίζουν το πρωί τι υπάρχει πεταμένο στο συγκεκριμένο σημείο του πάρκου;…
3. Γνωρίζουν σε τι κατάσταση ήταν τα τέσσερα παγκάκια και η Περγκολα που αφαιρέθηκαν (η μάλλον ότι απέμεινε από αυτά από τα…. παιδάκια και τους…γονείς τους;).
4. Γνωρίζουν οι Διαμαρτυρόμενοι τι ζημιές έχουν γίνει στο συγκεκριμένο σημείο στα (ακριβοπληρωμένα) φωτιστικά του πάρκου;… Τους προσκαλούμε να δουν σε αυτά ακόμη και τρύπες από αεροβόλο όπλο! Τα φωτιστικά βλέπετε δεν διευκολύνουν στην δράση που επιδίδονται τα… παιδιά και οι γονείς…. (λέμε τώρα).
5. Γνωρίζουν τι είδους συλλήψεις έχει κάνει η Ομάδα Δίας στο συγκεκριμένο σημείο τα επτά τελευταία χρονια και με ποιες παραβάσεις του ποινικού κώδικα;…
6. Γνωρίζουν οι καταγγέλοντες ότι όλα τα παγκάκια του πάρκου παραμένουν, εκτός από τέσσερα στην πλευρά που βρίσκεται απέναντι στο γυμνάσιο;…
7. Γνωρίζουν οι καταγγέλοντες ότι στο υπόλοιπο πάρκο παίζουν καθημερινά πάνω από διακόσια παιδιά με την συνοδεία των γονιών τους, στην θαυμάσια παιδική χαρά που υπάρχει στο κάτω μέρος;…
8. Γνωρίζουν οι καταγγέλοντες ότι στο μέσον του πάρκου υπάρχουν πολλά παγκάκια τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά από γονείς και μεγάλους ανθρώπους;…
9. Γνωρίζουν ότι τα συγκεκριμένα παγκάκια δεν αφαιρέθηκαν ούτε ξαφνικά ούτε αυθαίρετα; Γνωρίζουν ότι πριν ένα μήνα έγινε συνέλευση όλων των περιοίκων που εξαιτίας της δράσης συγκεκριμένων ατόμων έχουν δει τις ζωες τους να μετατρέπονται σε εφιάλτη; Σε αυτή την συνέλευση ήταν παρών ο δήμαρχος και αφού ακούστηκαν πολλές γνώμες για να αντιμετωπιστεί το οξύ πρόβλημα, αποφασίστηκε να αφαιρεθούν τα τέσσερα παγκάκια και το ένα κιόσκι. Και αυτό πριν τις εκλογές, άρα θα έπρεπε να το γνωρίζουν οι… κοψοχερηδες!!
Αν δεν τα γνωρίζουν όλα αυτά, ας μας αναζητήσουν να τους ενημερώσουμε. Λεπτομερώς! Και τότε θα κοιτάξουν την ουσία που είναι ότι ευτυχως που υπάρχει δήμαρχος με ευαισθησίες και διάθεση άμεσης παρέμβασης.
Ξεκαθαρίζουμε: Δεν ήμαστε ούτε παράξενοι ούτε τρελοί. Καλοδεχούμενα τα παιδιά και οι γονείς τους. Δίνουν άλλωστε ζωντάνια στην όμορφη γειτονιά μας.
Αυτό που δεν δεχόμαστε πλέον είναι η αλητεία και η ακραία παραβατικότητα. Σε αυτό δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Και θα δωσουμε αγώνα μέχρι τέλους για να μπορούμε να έχουμε το απλο που δικαιούται κάθε πολιτης: Έναν ησυχο ύπνο το βράδυ!
Αν κάποιος γονιός ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει τι γίνεται καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο του πάρκου, ήμαστε στην διάθεση του. Σαν γονείς κι εμείς…

 

Καταγγελία: Ξήλωσαν τα παγκάκια στο πάρκο απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο Αλίμου

Σήμερα το πρωί στο πάρκο απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο Αλίμου, καταστράφηκαν τα παγκάκια του πάρκου όπου κάθονταν μικρά παιδιά και γονείς κάθε μέρα. Όλη η γειτονιά παραπονιέται και δεν ξανά δίνουν σε λάθος άτομα ψήφους σύμφωνα με τα λεγόμενα τους. Το πάρκο ήταν το «στολίδι» της γειτονιάς… άλλο ένα πάρκο που θα μείνει χωρίς παγκάκια γιατί κάποιοι γείτονες δεν μπορούσαν να ακούνε τα παιδιά κάτω από το σπίτι τους.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Καταγγελία: “Άντρο παραβατικότητας το παρκάκι απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο Αλίμου”

  • 24/06/2019 at 11:30 πμ
    Permalink

    Θέλω κι εγώ να μάθω τι ακριβώς γίνεται στο συγκεκριμένο σημείο. Από ποιους θα ενημερωθώ; Θα πάω εκεί και θα χτυπάω κουδούνια; Δεν υπάρχει κάποιος φορέας επικοινωνίας;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.