“Η Ζωγραφιά του Θεού” – Tα γυρίσματα του trailer έγιναν στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Τον φιλόξενο κήπο του Peñarrubia Lounge, επέλεξαν ο Ιάκωβος Μυλωνάς και οι συνεργάτες του για τα γυρίσματα του trailer “Η Ζωγραφιά του Θεού”.

Το βραβευμένο έργο από την Unesco Πειραιώς και Νήσων, επανέρχεται στο καλοκαιρινό θέατρο “Χυτήριο”.

Δείτε το trailer:

“Κάνουμε το trailer για τη “Ζωγραφιά του Θεού” που ανεβαίνει για τρίτη φορά μετά την επιτυχία που είχε, στον υπέροχο κήπο του θεάτρου “Χυτήριο” . Επιλέξαμε αυτόν τον χώρο για τα γυρίσματα γιατί είναι από τους πιο όμορφους που έχουμε στην Αθήνα”, είπε στο ΝΟΤΙΑ.GR, ο Ιάκωβος Μυλωνάς

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε και τα συνεχόμενα sold outs επανέρχεται στον υπέροχο κήπο του θεάτρου Χυτήριο! Μπορείτε να πιείτε το ποτό σας και να απολαύσετε την παράσταση!

‘’Η ζωγραφιά του Θεού’’ του Ιάκωβου Μυλωνά, είναι μια συγκινητική κωμωδία, που δείχνει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια, η έλευση ενός παιδιού με ιδιαίτερα χαρίσματα και πόσες υπέροχες στιγμές μπορούμε να ζήσουμε μαζί του, αν βάλουμε πάνω απ όλα την αγάπη! Ένα έργο που μιλάει για ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες που η ιδιοφυία του άλλαξε τον κόσμο.

Μια διεισδυτική ματιά στον κόσμο των ΑΜΕΑ και στον περίγυρο τους. Ένα έργο που συνδυάζει την κωμωδία, τη συγκίνηση, τον προβληματισμό και την τελική κάθαρση. Ένα έργο που δείχνει ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Μια ποιοτική παράσταση εμπλουτισμένη με μπαλετικά χορευτικά από τη Λίμνη των Κύκνων. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες!

Όπως λέει η πρωταγωνίστρια μας μέσα στο έργο «Όταν γεννήθηκα… νόμιζα ότι ο κόσμος δεν έχει αέρα… ακόμα το νομίζω αυτό». Ας φροντίσουμε όλοι μαζί αυτά τα παιδιά, για να έχει η ζωή τους αέρα, όπως έχει για όλους μας.

Το έργο μας βραβεύτηκε και τελείται υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων!

Κείμενο, σκηνοθεσία – Ιάκωβος Μυλωνάς

Βοηθός σκηνοθέτη- Μαριάνθη Παραμύθη

Σκηνικά, κουστούμια – Ομάδα ΙΑΜΥ

Φωτισμοί – Ομάδα ΙΑΜΥ

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Μαρία Τσολάνα

Φωτογραφίες, Βίντεο – Απόστολος Γιαννόπουλος

Επιμέλεια – Ναλίνη Μαρία Σπαθαράκη

 

Παίζουν

Ιάκωβος Μυλωνάς

Μαρία Χριστίνα Τζαβάρα

Στεφανία Γκουρνέλου

Εύη Καραδήμα

Κωνσταντίνα Μπάδρα

 

Θέατρο Χυτήριο

Ιερά οδός 44

Τηλ 2103412313, 643799947

 

Πρεμιέρα Παρασκευή 21 Ιουνίου 21.00

και κάθε Παρασκευή 21.00 μέχρι 19 Ιουλίου

 

Τιμή Εισιτηρίου 12 ευρώ

Φοιτητικό, παιδικό, ΑμεΑ 8 ευρώ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.