Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟ” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ακόμη μια μουσικοχορευτική περιπλάνηση που διοργάνωσε ο Χ.Λ.Ο ¨ΣΤΗΣΊΧΟΡΟΣ¨ έριξε την αυλαία της σε ένα κατάμεστο για άλλη μια φορά θέατρο Μαίρη Αρώνη στον Άλιμο.

Το ενδιαφέρον του κόσμου, που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που συνεχίστηκε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που χρόνια τώρα είστε με κάθε τρόπο κοντά μας. Ιδιαίτερα Ευχαριστούμε: Τους Δασκάλους μας Λευτέρη Κορναράκη, Σταυρούλα Μακρή και Βασιλεία Κορναράκη . Όλους τους χορευτές που συμμετείχαν στα τμήματα του Ομίλου μας δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά και τις οικογένειές τους για την ολόθερμη συμπαράστασή τους.

Την χορευτική Ομάδα του ΓΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και τον δάσκαλό της Λευτέρη Κορναράκη. Τον Δήμο Αλίμου για την στήριξη της εκδήλωσής μας. Tους χορηγούς επικοινωνίας Alimos online και το notia.gr. Τον Γιώργο Κυρόπουλο www.gkyropoulos.com για την λήψη και επιμέλεια των φωτογραφιών. Τον επί χρόνια χορηγό μας ¨Φυτώρια Αντεμισάρη¨. Τις Παραδοσιακές Ενδυμασίες: Κατερίνα Βάλβη – Νίκη Αγιασματζή http://www.ellinikesendymasies.gr/. Τον ηχολήπτη Κουρετζή Χαράλαμπο.
Τους ΤΣΑΓΑΝΟ Ευάγγελο, ΣΚΟΥΛΑΞΙΝΟ Ανδρέα, ΣΚΟΥΛΑΞΙΝΟ Ευάγγελο και ΚΛΟΥΒΑΤΟ Γεώργιο. και τέλος τους φίλους και τα μέλη του Ομίλου μας που εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση της εκδηλώσης αυτής.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Μουσικοί: Θοδωρής Γεωργόπουλος {Κλαρίνο–Φλογέρα}, Μιχάλης Ζάμπας {Λαούτο–Τραγούδι}, Σάκης Κάκκος {Κρουστά}, Παναγιώτης Ξυδέας {Βιολί}, Ανδρέας Ρεμπουλάκης {Λύρα Κρήτης}, Σταύρος Σουλακιώτης {Λαούτο Κρήτης}, Νίκος Μαράτσης {Λαούτο Κρήτης}, Μαρία Σκουλά {Τραγούδι Νάξου}, Νίκος Ευβοιώτης {Βιολί Νάξου}, Απόστολος Καρποντίνης {Λαούτο Νάξου}, Γιάννης Κάρωμας {α΄Ζουρνάς}, Γιάννης Δοξομπόλης {β΄Ζουρνάς} και Λάζαρος Δεληγιάννης {Νταούλι} . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου : Σιμητροπούλου Αναστασία, Διαμαντής Στέφανος, Σύρμα Δώρα και Μελισαράτου Λουκία, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου, ο Αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Νίκος Αλβανός, οι νυν και νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Αλεξόπουλος, Γιώργος Μακαριγάκης, Κώστας Φαλιέρος και Γκιόλιας Χρήστος. Στην εκδήλωση διαβάστηκε χαιρετισμός του Δημάρχου Αλίμου κ.Ανδρέα Κονδύλη.
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
https://sites.google.com/site/stisichoros/home Αρχείο Χ.Λ.Ο.Σ 14-6-2019

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.