Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης από 7 έως 23 Ιουνίου 2019




Η ετήσια  φιλοξενείται για ακόμη μία χρονιά, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Τη 16η Έκθεση Βιβλίου συνδιοργανώνει ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης.

Τα βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν, με τη συνεργασία των εκδοτικών οίκων, έχουν επιμεληθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, με διαδραστικές αφηγήσεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια, συναντήσεις με συγγραφείς κ.λπ.

Ειδικά, φέτος, οι διοργανωτές επιχειρούν, με την παρουσίαση ενός ιδιαίτερα επιμελημένου προγράμματος, να ανοίξουν διάλογο ανάμεσα στο βιβλίο και τις άλλες τέχνες όπως η μουσική, η καλλιτεχνική φωτογραφία και το θέατρο, προάγοντας, όχι μόνο τη φιλαναγνωσία αλλά και τον Πολιτισμό γενικότερα.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ., με τη Συναυλία «Ρίξε σπορά και τη σοδειά καιρός θα σου τη φέρει». Η μουσική παρέα «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ» θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια σημαντικών ποιητών, όπως του Άγγελου Σικελιανού, του Μιχάλη Γκανά, του Νίκου Μοσχοβάκου, κ.α σε συνθέσεις Σπύρου Αρσένη.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως τις 23:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 9940699

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.