Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου: Δείτε live τη σημερινή συνεδρίαση


 

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, στις 21:15, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου, στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Κατσή (οδός Φαν Βάικ και Λεωφόρος Ποσειδώνος). Θα συζητηθούν 15 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα εξής:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

1ο ΘΕΜΑ6η Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος Δήμου Αλίμου έτους 2019 (αποφ. Ε.Ε.).
2ο ΘΕΜΑ8η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Αλίμου έτους 2019 (αποφ. Ο.Ε.).
3ο ΘΕΜΑΈγκριση χρηματοδότησης της πράξης «Ανακατασκευή Πεζοδρομίων» από την επιχορήγηση του  Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (υπ’ αριθμ. 30292/19-4-2019 Απόφαση Υπουργού Εσωτερικών).
4ο ΘΕΜΑΈγκριση χρηματοδότησης της πράξης «Διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις οδών» από την επιχορήγηση του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (υπ’ αριθμ. 30292/19-4-2019 Απόφαση Υπουργού Εσωτερικών).
5ο ΘΕΜΑΈγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας» (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ VIIΙ).
6ο ΘΕΜΑΈγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες» (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΧ).
7ο ΘΕΜΑΈγκριση συμμετοχής του Δήμου Αλίμου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες 2014-2020», με τίτλο «Ο δρόμος προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2019 – Ενδυνάμωση μιας νέας γενιάς πολιτών της ΕΕ», υλοποίησης και κατανομής χρηματοδότησης.
8ο ΘΕΜΑΕπιχορήγηση της Αθλητικής Ένωσης Καλαμακίου Αλίμου (Α.Ε.Κ.Α.) από τον Δήμο Αλίμου, για συνέχιση της συνδιοργάνωσης των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για το έτος 2019.
9ο ΘΕΜΑΈγκριση διενέργειας για τη συνδιοργάνωση μουσικής συναυλίας του Δήμου Αλίμου και του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.
10ο ΘΕΜΑΈγκριση διενέργειας και εξειδίκευση πίστωσης για την διοργάνωση της θεατρικής παράστασης   «Οι Ψευτοσπουδαίες».
11ο ΘΕΜΑΈγκριση διενέργειας και εξειδίκευση πίστωσης για την διοργάνωση Συμφωνικής Συναυλίας.
12ο ΘΕΜΑΑιτιολογική έκθεση για τροποποίηση σύμβασης για την υπηρεσία «Καθαρισμός Φρεατίων Υδροσυλλογής».
13ο ΘΕΜΑΈγκριση 1ου ΑΠΕ – Τακτοποιητικού και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ Δ 106».
14ο ΘΕΜΑΛήψη απόφασης επί της με αρ. πρωτ. 12092/17.05.2019 Ένστασης των κ.κ. Παύλου, Κίμωνος, Χριστίνας Σούρλα κ.λπ.
15ο ΘΕΜΑΕγκατάσταση νέου επίγειου υποσταθμού Μ.Τ. τύπου compact.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου &

Δημοσίων Σχέσεων

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X