Άλλαξε σελίδα η Ηλιούπολη: Νέος δήμαρχος ο Γιώργος Χατζηδάκης




H απόλυτη ανατροπή στον δήμο Ηλιούπολης. Ο Γιώργος Χατζηδάκης που στον πρώτο γύρο είχε πάρει 15,92% και 6 έδρες έναντι 30,74% (13 έδρες) του Βασίλη Βαλασόπουλου, κατάφερε να βγει δήμαρχος συγκεντρώνοντας 51,01% .

 

Μεγάλη Νίκη του λαού της Ηλιούπολης απέναντι στη Βαλασοκρατία. Η επόμενη μέρα για την Ηλιούπολη μόλις ξεκίνησε. #proxorame_mprosta #ilioupoloimazi

Gepostet von ΗλιουπΟλοι μαζί – ΕΝΑΚ am Sonntag, 2. Juni 2019

 

H δήλωση Χατζηδάκη:

Συμπολίτες μου, σας ευχαριστώ απεριόριστα για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που απλόχερα μας χαρίζετε από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τον ωραίο μας αγώνα. Η νίκη της παράταξής μας αντικατοπτρίζει την αγωνία όλων σας ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης για μια Δημοτική Αρχή που σέβεται, ακούει και επιλύει τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Από 1η Σεπτέμβρη χρειαζόμαστε τις ιδέες και την ενεργό συμμετοχή σας για να κάνουμε πράξη το ΟΡΑΜΑ μας για μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

 

  • Ο Γιώργος Χατζηδάκης, γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη.
  • Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (ΔΕΟΣ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Reading της Μ. Βρετανίας.
  • Είναι επιτυχημένος επαγγελματίας με δραστηριότητα 15 και πλέον ετών στον ιδιωτικό τομέα.
  • Από τα εφηβικά του χρόνια ανέπτυξε πολύ έντονη πολιτική, συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική δραστηριότητα.Ως μέλος του ΔΣ του συλλόγου φοιτητών “Σωτήρης Πέτρουλας” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπρόσωπος φοιτητών στη Σύγκλητο και το Πρυτανικό συμβούλιο, διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο φοιτητικό κίνημα.
  • Από τη θέση του Γραμματέα της ΠΑΣΠ Οικονομικού Πανεπιστημίου για δύο χρόνια, οδήγησε την παράταξη στην πρώτη της νίκη το 1998 και στη συνέχεια αναδείχθηκε Γραμματέας ΠΑΣΠ ΑΕΙ Αθήνας.
  • Σήμερα Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΑΣΚ Οικονομολόγων.
  • Το 2007 εκλέχθηκε μέλος του Σώματος των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Από το 2011 είναι μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και το 2013 ανέλαβε χρέη οικονομικού επόπτη.
  • Τον Ιανουάριο του 2012 ανέλαβε χρέη αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και τον Ιανουάριο του 2013 αντιδημάρχου Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών.
  • Μέλος του Σκακιστικού Συλλόγου Ηλιούπολης, συμμετείχε στην ομάδα που εκπροσώπησε την πόλη μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 1990-92.
  • Από το 2000 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπριτζ για το σχεδιασμό και κατασκευή των ημερησίων bulletin σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Μπριτζ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.