Τρίτη δύναμη το ΚΚΕ στον Άγιο Δημήτριο!




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Οι Οργανώσεις Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ χαιρετίζουμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ και συμπορεύτηκαν μαζί του, εκείνους που μας τίμησαν συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, αλλά και αυτούς που σε δύσκολες συνθήκες ψήφισαν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους νέους και τις νέες αλλά και όσους για πρώτη φορά έριξαν την κόκκινη ψήφο.

Στην πόλη μας, το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» αναδεικνύονται σε τρίτη πολιτική δύναμη. Το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές αύξησε τις ψήφους του και τα ποσοστά του από το 2015, ενώ σημαντικά ποσοστά καταγράφει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και την Περιφέρεια. Τα αποτελέσματα αυτά αποτυπώνουν τη θετική προσπάθεια που θα συνεχιστεί μπροστά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, απαντώντας στα κάλπικα διλλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη είναι το γκρέμισμα από την 3η θέση των ναζιστών δολοφόνων της Χρυσής Αυγής και στο Μπραχάμι, όπου έχασαν μεγάλο αριθμό ψήφων και ποσοστών. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας, να τους απορροφήσει ο σκουπιδοτενεκές της Ιστορίας.

Καλούμε την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα να γυρίσουν την πλάτη στους εκλεκτούς του ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ σε Περιφέρεια Αττικής και Δήμο στον 2ο γύρο των τοπικών εκλογών. Επί εννέα χρόνια ήταν οι στυλοβάτες της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, υλοποίησαν και στήριξαν τα τρία μνημόνια, γι’ αυτό θα πρέπει να εκφραστεί η αντίθεσή μας ρίχνοντας λευκό ή άκυρο. Η δύναμη που μας έδωσε ο λαός του Μπραχαμίου διπλασιάζοντας τους δημοτικούς μας συμβούλους θα εκφραστεί απέναντί τους από θέση ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους.

Η δυναμική απάντηση σε όλες τις αστικές δυνάμεις, μεγάλες και μικρές, που κάνουν πραγματικότητα τις επιθυμίες του μεγάλου κεφαλαίου θα πρέπει να δοθεί ακόμα πιο ηχηρά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Είναι η ώρα να απαντήσουμε στο πραγματικό δίλλημα: να συνεχιστεί η πολιτική που μας έφερε έως εδώ, με τα κουτσουρεμένα δικαιώματα, τη φορολεηλασία, την εμπλοκή στους επικίνδυνους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς ή θα περάσουμε μαζικά και μαχητικά στην αντεπίθεση, διεκδικώντας τη μόνη λύση που απαντά στις ανάγκες μας και που εκφράζει μόνο η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ.

Συνεχίζουμε τη μάχη, με περισσότερες δυνάμεις για την ενίσχυση του ΚΚΕ, τη μόνη κερδισμένη ψήφο για τον λαό!

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.