Τραγωδία με δυο νεκρούς στο Κορωπί – Βυτιοφόρο με καύσιμα συγκρούστηκε με φορτηγό (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, με δύο νεκρούς, σημειώθηκε περίπου στις 10:45 σήμερα το πρωί στην Λ. Κορωπίου Μαρκοπούλου, στο Κορωπί.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα μεγάλο βυτιοφόρο όχημα που μετέφερε βενζίνη και ένα φορτηγό. Δυστυχώς ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού είναι νεκροί, καθώς η καμπίνα του φορτηγού πολτοποιήθηκε! Ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Άμεσα αποκλείστηκε η Λεωφόρος και η αστυνομία ζήτησε από τους περίοικους που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του τροχαίου να απομακρυνθούν, τουλάχιστον για 500 μέτρα.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της Π.Υ. Μαρκοπούλου και της Π.Υ. Κορωπίου, και ο διοικητής Π.Υ. Αν. Αττικής Χαράλαμπος Χιώνης, με εξειδικευμένο προσωπικό για αντιμετώπιση καταστάσεων με εύφλεκτα υγρά.

Η κατάσταση, λόγω του τεράστιου όγκου βενζίνης που μετέφερε το βυτιοφόρο, κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews, θα πρέπει να γίνει μεταφόρτωση των καυσίμων και μετά να επέμβουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό των σορών που βρίσκονται στο φορτηγό. Μάλιστα περίπου στις 11:10 αναφέρθηκε ότι υπήρχε διαρροή βενζίνης από το βυτίο!

Πηγή: mesogianews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.