To μήνυμα Δαβάκη για τα αποτελέσματα σε Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Το «ΚΥΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο Δημήτρης Δαβάκης, ευχαριστούν από καρδιάς τους συμπολίτες μας που αγνόησαν την επικοινωνιακό ορυμαγδό των τελευταίων μηνών και τίμησαν την καθαρή, σεμνή και στέρεα πρόταση της παράταξής μας για την επόμενη ημέρα. Ευχαριστούμε επίσης τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους μας που έδωσαν έναν πραγματικό αγώνα με απόλυτη ηθικότητα και ανιδιοτέλεια.

Την πρότασή μας αυτή, όπως φάνηκε από το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα, δεν καταφέραμε να μεταφέρουμε στον βαθμό που επιθυμούσαμε προς τους δημότες, έτσι ώστε αυτή να γίνει κατανοητή σε βάθος και με άμεση αντανάκλαση στο τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Είναι επίσης αλήθεια ότι δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνηθούν στον απαιτούμενο βαθμό οι βραχυπρόθεσμες και κυρίως οι μακροπρόθεσμες συνέπειες που θα ανακύψουν, σύμφωνα με την άποψή μας, εξαιτίας της εφαρμογής της πολιτικής της παράταξης που θα εξακολουθήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια να διαχειρίζεται τα πράγματα του Δήμου μας και μάλιστα με μία πλειοψηφία η οποία προσφέρει σε αυτή τη δυνατότητα να την υλοποιήσει απρόσκοπτα. Άποψη του «ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι ότι η εξέλιξη αυτή δεν είναι θετική για την πορεία των πραγμάτων στον Δήμο μας, ειδικά σε σχέση με τα ζητήματα ιδιαίτερης σημασίας που έχουν ήδη δρομολογηθεί ή πρόκειται να δρομολογηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα και τα οποία αποτέλεσαν τη βάση του προεκλογικού διαλόγου.

Ανεξάρτητα από τις παραπάνω ανησυχίες μας, το «ΚΥΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ενστερνιζόμενο πλήρως κάθε δημοκρατική διαδικασία συγχαίρει τον νικητή των εκλογών και την παράταξή του για την αναμφισβήτητη επικράτησή τους.

Η παράταξή μας καλείται πλέον να ασκήσει τον ιδιαίτερα τιμητικό ρόλο της μείζονας αντιπολίτευσης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Ο ρόλος της αυτός, εξαιτίας του συσχετισμού των δυνάμεων που διαμορφώθηκαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα. Είναι ρόλος μέγιστης ευθύνης και θα τον υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς όφελος των συμπολιτών μας και για την προστασία της ποιότητας της ζωής τους με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και με περιφρούρηση της νομιμότητας. Πάντοτε συνεπείς στις θέσεις μας και στα πιστεύω μας, αγωνιστικοί και διεκδικητικοί αλλά ταυτόχρονα και εποικοδομητικοί!

Για το ΚΥΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Δημήτρης Δαβάκης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.