Στοίχημα: Εύκολα η Ελσίνκι




Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις από κάθε “γωνιά” του πλανήτη, ωστόσο ξεχωρίζει η τελευταία αγωνιστική της Serie A, όπου θα κρίνει πολλά όσον αφορά την τετράδα αλλά και την παραμονή. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βλέπετε προγνωστικά ποδοσφαίρου σήμερα και να ενημερώνεστε για αυτά, μέσω της livescore υπηρεσίας μας.

Από ημίχρονο η Ελσίνκι

Υπό τις οδηγίες νέου τεχνικού θα παραταχθεί σήμερα η Ελσίνκι, που θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο κόντρα στην ουραγό Κόκκολα. Υποχώρησε στην 6η θέση, συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας έξι ισοπαλίες και δυο ήττες στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, όπου παρουσιάζει ένα δυνατό πρόσωπο. Από την άλλη η Κόκκολα αγνοεί τη νίκη μετά το πέρασμα οκτώ αγωνιστικών, μετρά αντίθετα πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες και βρίσκεται σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας. Μεγάλες οι διαφορές των δυο ομάδων, περιμένουμε ένα… ξέσπασμα της Ελσίνκι, θα κρατήσουμε τον άσσο από ημίχρονο σε απόδοση 1.83.

Κερδίζει και… ελπίζει

Τελευταία αγωνιστική στη Super Lig Τουρκίας, με το πρωτάθλημα να έχει πάρει… φωτιά μετά την είδηση της μη αδειοδότησης της Τραμπζονσπόρ από την ΟΥΕΦΑ. Αν τελικά η “θύελλα” δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη τη θέση της θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στην 6η θέση. Κάτι που φυσικά θέλει να κάνει η Φενερμπαχτσέ, η οποία υποδέχεται την αδιάφορη Αντάλιασπορ. Μάλιστα η Φενερμπαχτσέ έχει κερδίσει τα 12/14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στην Αντάλιασπορ, ενώ παραμένει αήττητη στις 11 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα (6-5-0). Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς έχει κάνει το 3/3 στις τελευταίες αγωνιστικές και περιμένουμε πως δεν θα πετάξει την ευκαιρία. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.68.

Σκοράρουν αμφότερες

Τελευταία πρόταση έρχεται από το Μουντιάλ U20 και το παιχνίδι του Ισημερινού με την Ιταλία, όπου θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 1.80. Αν και θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα κόντρα στην Ιαπωνία στην πρεμιέρα, ο Ισημερινός έμεινε στο 1-1, πληρώνοντας την επιθετική του δυστοκία. Από την άλλη η Ιταλία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, καθώς επικράτησε με 2-1 του Μεξικού. Έχει δεχθεί γκολ στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της, το over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα οκτώ εξ αυτών. Ο Ισημερινός είναι ένα από τα φαβορί του ομίλου, ψάχνει σήμερα την πρώτη του νίκη, κόντρα ωστόσο στην Ιταλία που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία και θα προσπαθήσει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.