Σαρώνει ο Καπάταης στη Νότια Αθήνα – Με «Δύναμη Ζωής» για την πρωτιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Σε μια εκδήλωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τον κόσμο να στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης και υποστήριξης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης υποδέχθηκε τους φίλους και το κοινό της Νέας Σμύρνης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η εντυπωσιακή συγκέντρωση στην οποία παρέστησαν εκατοντάδες άτομα, με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, ήταν ενδεικτική  της αποδοχής και της δημοτικότητας του Χρήστου Καπάταη στη Νότια Αθήνα. Άλλωστε στην περιοχή ο Αντιπεριφερειάρχης διατηρεί στενούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία, έχοντας ενισχύσει την περιοχή με σημαντικά έργα κοινωνικής και αναπτυξιακής φύσεων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Χρήστος Καπάταης  παρουσίασε τους παρόντες συνυποψήφιούς του έναν προς έναν: Φενερλή, Στάΐκου, Πιμπλής, Πελεκάσης, Λεβέντη, Κωνσταντίνου, Κέλλης, Κατρανίδου, Καρέμ, Ζώης, Γιατράς, Γιατίλη, Βερελή, Βανδώρος και Βαμβουρέλης.

Ειδική αναφορά έκανε στην Νεοσμυρνιώτισσα Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού τομέα κυρία Ερμίνα Κυπριανίδου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου , οι Υπουργοί κκ Νίκος Παπάς (ο οποίος στη σύντομη τοποθέτησή του εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στην Περιφερειάρχη αλλά εξήρε και το έργο του Αντιπεριφερειάρχη),  Αλέξης Χαρίτσης,   Θανάσης Θεοχαρόπουλος  Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Ξυδάκης. Χαιρετισμό απέστειλαν οι πρώην Υπουργοί  και υποψήφιοι   Ευρωβουλευτές κκ Δημήτρης Παπαδημούλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής , Έλενα  Κουντουρά , Γιάννης Μουζάλας και τοποθετήθηκαν οι Πάνος Λάμπρου και Ολγα Νάσση. Ακόμα παραβρέθηκαν ο κ. Στέφανος Τζουμάκας,οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στη Νότια Αθήνα κ. Ψαλιδόπουλος (Καλλιθέα),  ο κ. Χαρίτος (Αλιμος) ο κ. Παυλοπουλος ( Ν. Σμύρνη) ο κ. Μπούφης (Ελληνικό – Αργυρούπολη) ο Αντιδήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Κρικρής , ο κος Σιώκας (πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου) πολλοί  νυν δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παρατάξεων . Παρών στην εκδήλωση και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο κεντρικό τομέα Βαγγέλης Σκούφας.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.