Οριστικά, και με ΦΕΚ, ο Ασύρματος στο λαό του Αγίου Δημητρίου




Τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Καπάταη, υποδέχθηκε η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, την Κυριακή 19-5-2019 το πρωί στον Ασύρματο, με αφορμή την έκδοση του ΦΕΚ 1626 β΄, που εξαιρεί το χώρο από την απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, με την οποία ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου μεταβιβάστηκαν στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.

Έτσι, διαλύθηκε κάθε σκιά και έλαβε οριστικό τέλος το θέμα που πριν από λίγο καιρό είχε εγείρει μερίδα της μειοψηφίας, ασκώντας κριτική στη Δημοτική Αρχή και αμφισβητώντας το γεγονός της παραχώρησης της χρήσης του Ασυρμάτου στο λαό του Αγίου Δημητρίου.

Η Μαρία Ανδρούτσου, σε σχετικές δηλώσεις, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι με την έκδοση του συγκεκριμένου ΦΕΚ κλείνει ένας μεγάλος κύκλος διεκδικήσεων και δικαιώνονται αγώνες και προσπάθειες του λαού του Αγίου Δημητρίου, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και τόνισε ότι με την υλοποίηση της μελέτης ανάπλασης, όχι μόνο θα αναδειχθεί ο χώρος, αλλά θα αναβαθμιστεί αισθητά και η ευρύτερη περιοχή.

Στο σχετικό ΦΕΚ, ο χώρος του Ασυρμάτου έχει τα στοιχεία:

Α/Α απόφασης: 481
ΚΑΕΚ: 050034305001_0_0

“Η περιοχή του Ασυρμάτου περνά οριστικά στους Δημότες του Αγίου Δημητρίου. Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η σχετική Απόφαση. Η Περιφέρεια Αττικής Χρηματοδοτεί την ανάπλαση του Ασυρμάτου με 5.000.000 ευρώ” δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.