Νίκη από την πρώτη Κυριακή: Και το Κάτω Καλαμάκι “ψήφισε” Κονδύλη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Εκατοντάδες Αλιμιώτες και Αλιμιώτισσες έδωσαν βροντερό παρών, στη συγκέντρωση του Ανδρέα Κονδύλη, χθες το βράδυ, στην αγορά της Θουκυδίδου, με την οποία ολοκληρώθηκε η προεκλογική του εκστρατεία.  

“Σας ευχαριστώ θερμά όλους για την συγκινητική σας παρουσία. Σας ευχαριστώ για την την αγάπη, την υποστήριξη, την ενεργό συμμετοχή σας.
Η συμμετοχή σας είναι η μεγαλύτερη ελπίδα για την πόλη μας. Γιατί μόνο με τη διαρκή συμμετοχή των πολιτών μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Για να φτιάξουμε μια όμορφη πόλη χρειάζεται καλός Δήμαρχο, καλό Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και σωστοί πολίτες.
Η παρουσία σας απόψε εδώ, αλλά και η δυναμική στήριξή σας όλες αυτές τις ημέρες, εκτός από ελπίδα είναι ταυτόχρονα και η καλύτερη απάντηση στα θλιβερά και άθλια στοιχεία της αντιπολίτευσης, που προσπαθούν να γυρίσουν τον Άλιμο πίσω.
Τα τελευταία 4,5 χρόνια δουλέψαμε σκληρά για να σηκώσουμε την πόλη μας στο βάθρο που της αξίζει! Για να πάμε τον Άλιμο μπροστά!
Γιαυτό και λέμε σε ορισμένους κυρίους και κυρίες της αντιπολίτευσης: όσο και να το θέλετε, όσο και να το προσπαθείτε, ο Άλιμος δεν γυρίζει πίσω”

 

Ο Ανδρέας Κονδύλης ζήτησε από τον κόσμο να του δώσει ξεκάθαρη εντολή από την πρώτη Κυριακή:

Σας λέω 1 μόνο πράγμα: το πολύ και σημαντικό έργο που έχουμε ήδη κάνει, είναι το 5% σε σχέση με όσα μπορούν να γίνουν στον Άλιμο, σε σχέση με όσα θέλουμε να κάνουμε.
Για να μην σας κουράσω, θα σας παρουσιάσω πολύ συνοπτικά λίγα μόνο σημεία από το πρόγραμμά μας:

1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: Λειτουργία νέου, τρίτου «ρεύματος» αποκομιδής, για την ξεχωριστή συλλογή και αποκομιδή των οργανικών αποβλήτων με καφέ κάδους. Αγορά νέων απορριμματοφόρων. Παράλληλα, ωρίμανση της χωροθέτησης και ανέγερσης ΣΜΑ/ΚΔΑΥ για τη σύγχρονη, οικολογική και οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων.
2. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Ανέγερση του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου και δημιουργία στίβου στο Γήπεδο Τραχώνων (ταρτάν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου).
3. ΠΑΡΑΛΙΑ: Σύσταση Δημοτικού Λιμενικού Γραφείου, ώστε να ‘περάσουν’ αρμοδιότητες του Δημοσίου και της Κτηματικής Υπηρεσίας στον Δήμο Αλίμου (π.χ. αδειοδότηση για επισκευές στον παραλιακό πεζόδρομο). Δεσμεύομαι ότι την ‘τρύπα’ της παραλίας που άλλοι άνοιξαν, εγώ ως Δήμαρχος θα την κλείσω οριστικά!!
4. ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ: Έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση-ανάπτυξη της Μαρίνας Αλίμου.
5. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΖΩΝ: Λήψη μέτρων για την εξασφάλιση της ανεμπόδιστης κινητικότητας όλων των πολιτών στα πεζοδρόμια και τους δημόσιους χώρους (πεζοί, ΑμεΑ κ.λπ.).
6. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Ανέγερση νέου κτιρίου Δημοτικής Πινακοθήκης μέσα στη Μαρίνα Αλίμου και τοποθέτηση γλυπτών σε δημόσιους χώρους.
7. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Έναρξη των έργων για την απορρόφηση των 35.000.000 € που οι 3 Δήμοι (Άλιμος-ΠΦάληρο-Καλλιθέα) διασφαλίσαμε από το ΕΣΠΑ.
8. ΣΧΟΛΕΙΑ: Ανάπλαση όλων των σχολικών προαυλίων ώστε να δημιουργηθούν χώροι άθλησης. Δράσεις για «ανοιχτά σχολεία» στην κοινωνία τα απογεύματα.
9. ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Συνέχιση των ασφαλτοστρώσεων και των κατασκευών/επισκευών πεζοδρομίων, για τη διαρκή αναβάθμιση του οδικού δικτύου.
10. ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: Συνεργασία με την εταιρεία του Φυσικού Αερίου για την επέκταση του δικτύου της μέσα στον Άλιμο.
11. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: Εισαγωγή ψηφιακών τεχνολογιών στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών (π.χ. δωρεάν WI-FI σε κεντρικά σημεία της πόλης, e-ΚΕΠ κ.α.).
12. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ: Έναρξη λειτουργίας των 2 Γραμμών Δημοτικής Συγκοινωνίας, που έχει ήδη σχεδιάσει ο Δήμος μας.
13. ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ: Εξόφληση απαλλοτριώσεων και απόκτηση κοινοχρήστων χώρων για τους πολίτες (π.χ. κορυφή Λόφου Πανί), ύψους τουλάχιστον 3.000.000 €
14. ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (Γ.Π.Σ.): Άμεση ολοκλήρωση του νέου Γ.Π.Σ. του Δήμου Αλίμου.
15. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Περαιτέρω εξόφληση παλαιών χρεών του Δήμου Αλίμου, ύψους τουλάχιστον 4.000.000 €.
16. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΗΣ: Κατάρτιση Κανονισμού για την ομαλή λειτουργία της πόλης και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση χρόνιων και περίπλοκων προβλημάτων (εγκατελειμμένα οχήματα, απερίφραχτα οικόπεδα, καθαριότητα κ.α.).

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.