Να ‘μαστε πάλι εδώ Ανδρέα: “Κρατάμε τον ίδιο Δήμαρχο, για να αλλάξουμε τον Δήμο” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου, στην προεκλογική συγκέντρωση του Ανδρέα Κονδύλη, στο Άνω Καλαμάκι. Ο Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του, στο όραμά του για το μέλλον της πόλης, αλλά και στη λάσπη που δέχεται από την αντιπολίτευση που πολεμά ανελέητα ότι καλό γίνεται στον Άλιμο.

“Αγαπητοί συμπολίτες, έχουν μείνει 2 κρίσιμες ημέρες, μπορούμε ακόμα να πείσουμε και άλλους συμπολίτες μας να έρθουν κοντά μας” είπε κλείνοντας την ομιλία του

“Χρειαζόμαστε την ενεργοποίησή σας. Μιλήστε με όποιον γνωρίζετε! Να τους λέτε: «Κρατάμε τον ίδιο Δήμαρχο, για να αλλάξουμε τον Δήμο.

Όλοι μαζί θα φέρουμε τη δυνατή νίκη την Κυριακή! Όλοι μαζί προσπαθούμε για τον Άλιμο που Αγαπάμε! Σας αγαπώ όλους πολύ και σας ευχαριστώ. Καλό αγώνα και καλή δύναμη σε όλους”.

Η συγκέντρωση έκλεισε με το τραγούδι: Να ‘μαστε πάλι εδώ Ανδρέα 

Απόψε στις 8 θα γίνει η τελευταία προεκλογική ομιλία του Κονδύλη, στην αγορά της Θουκυδίδου

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΔΥΛΗ

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για την συγκινητική σας παρουσία!
Σας ευχαριστώ για την την αγάπη, την υποστήριξη, την ενεργό συμμετοχή σας!
Η συμμετοχή σας είναι η μεγαλύτερη ελπίδα για την πόλη μας. Γιατί μόνο με τη διαρκή συμμετοχή των πολιτών μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Για να φτιάξουμε μια όμορφη πόλη χρειάζεται καλός Δήμαρχο, καλό Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και σωστοί πολίτες!
Η παρουσία σας απόψε εδώ, αλλά και η δυναμική στήριξή σας όλες αυτές τις ημέρες, εκτός από ελπίδα είναι ταυτόχρονα και η καλύτερη απάντηση στα θλιβερά και άθλια στοιχεία της αντιπολίτευσης, που προσπαθούν να γυρίσουν τον Άλιμο πίσω.
Τα τελευταία 4,5 χρόνια δουλέψαμε σκληρά για να σηκώσουμε την πόλη μας στο βάθρο που της αξίζει! Για να πάμε τον Άλιμο μπροστά!
Γιαυτό και λέμε σε ορισμένους κυρίους και κυρίες της αντιπολίτευσης: όσο και να το θέλετε, όσο και να το προσπαθείτε, ο Άλιμος δεν γυρίζει πίσω!!

Γιάννης Σμαραγδής και Μαρίνα Καλογήρου

Αγαπητοί συμπολίτες,
Αύριο τελειώνει η προεκλογική περίοδος. Στη διάρκειά της αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά, πολύ ξεκάθαρα και έντονα, ότι έχουμε πολύ σημαντικές διαφορές με τα στοιχεία αυτά της αντιπολίτευσης.
1ον ΕΜΕΙΣ έχουμε να παρουσιάσουμε ΈΡΓΟ. Σημαντικό και μετρήσιμο. Εκείνοι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!
2ον ΕΜΕΙΣ έχουμε πρόταση και όραμα για το αύριο. Εκείνοι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!
3ον ΕΚΕΙΝΟΙ έχουν λάσπη, ατέλειωτη λάσπη για να πετάνε. Εμείς, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ! Δεν έχουμε, γιατί δεν θέλουμε να έχουμε. Γιατή η ηθική και ποιοτική μας διαφορά είναι τεράστια!!
Όλον αυτόν τον καιρό δεν ακούσαμε 1 πρόταση, 1 θέση τους. Μία κουβέντα για το πώς ονειρεύονται τον Άλιμο αύριο. Ίσως γιατί γενικά δεν ονειρεύονται!
Εμείς δημιουργούμε σήμερα και ονειρευόμαστε για το αύριο. Εκείνοι λασπολογούν σήμερα και υποθηκεύουν το αύριο.
Εμείς ανοίξαμε δημοτικό θερινό κινηματόγραφο, εκείνοι προσπάθησαν να τον κλείσουν!
Εμείς φτιάχνουμε δημοτική πινακοθήκη, εκείνοι προσπαθούν να μας σταματήσουν!
Εμείς δεχτήκαμε να κάνουμε debate και δημόσιο διάλογο, εκείνοι αναίρεσαν το λόγο τους και κρύφτηκαν!
Εμείς κάναμε γραπτή συμφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ για τη Μαρίνα Αλίμου και προσπαθούμε να φέρουμε ανάπτυξη, ανάπλαση του παραθαλάσσιου μετώπου μας, θέσεις εργασίας. Εκείνοι, προσπαθούν να εμποδίσουν την ανάπλαση, με απίστευτες τερατολογίες, παραπληροφόρηση και εξαπάτηση των πολιτών.
Εμείς βασιζόμαστε στο έργο μας, εκείνοι στα λόγια, και μάλιστα στα μισόλογα!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ;
• Το γνωρίζετε, γιατί το ζείτε καθημερινά. Στους καθαρούς δρόμους, στα περιποιημένα άλση, στους ανακαινισμένους αθλητικούς χώρους, στις πολιτιστικές δράσεις, στις κοινωνικές μας δομές.
Το γνωρίζετε, γιατί τις μέρες αυτές των εκλογών περπατήσαμε σε όλες τις γειτονιές και μοιράσαμε το έντυπο του Απολογισμού μας.
• 450 έργα ουσίας για την καθαριότητα, το περιβάλλον, το πράσινο, το οδικό δίκτυο, τα σχολεία και την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, τους παιδικούς σταθμούς, τα αδέσποτα ζώα, τις υποδομές, τη νεολαία, τη διοικητική ανασυγκρότηση του Δήμου μας και την εξυπηρέτηση του πολίτη, τη διαφάνεια, τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Δήμου και τη συμμετοχή του στις μεγάλες επενδύσεις της περιοχής κ.π.α. (Μπορείτε να πάρετε το έντυπο και να το ξεφυλλίσετε).
• Στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερα τα έργα μας, διότι
μετράμε ως 1 έργο τις 22 παιδικές χαρές + 2
μετράμε ως 1 έργο τους 8 δρόμους που ασφαλτοστρώσαμε
ως 1 έργο τις 9 αίθουσε Παιδικών Σταθμών που ανοίξαμε, όπου χωράνε 258 παιδιά επιπλέον
ως 1 έργο τα 600 πεζοδρόμια
ως 1 έργο τα 10.000 δένδρα και φυτά που φυτεύσαμε
ως 1 έργο την μείωση των χρεών του Δήμου Αλίμου κατά 45% (από 30  15,5 εκατομ. ευρώ)
ως 1 έργο τη σημαντική συμφωνία για το Κτήμα Τράχωνες, που θα χαρίσει στον Δήμο μας 75 στρέμματα πρασίνου και χώρου περιπάτου
• Αυτός ο «Απολογισμός», είναι η ταυτότητά μας. Μιλάμε με το έργο μας, με τις πράξεις μας. Αυτή είναι η καλύτερη εγγύηση για το μέλλον.
• Ορισμένοι γκρινιάζουν που γίνονται κάποια έργα προεκλογικά. Θα είχαν δίκιο, αν τώρα ξεκινούσάμε να κάνουμε έργα. Όταν, όμως, κάνουμε έργα από το 2015 ασταμάτητα, νόμιζω ότι έχουμε κάθε δικαίωμα (και υποχρέωση) να τα συνεχίζουμε και τώρα. Δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε έργα, επειδή έρχονται εκλογές. Δεν θα παύσει η λειτουργία του Δήμου.
Δουλέψαμε 4,5 χρόνια ασταμάτητα,
συνεχίζουμε να δουλεύουμε ασταμάτητα ως την τελευταία ημέρα της θητείας μας τον Αύγουστο του 2019
και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ασταμάτητα και από τον Σεπτέμβριο του 2019, με την δική σας ψήφο και εντολή!!

 

ΚΑΙΡΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ;

Σας λέω 1 μόνο πράγμα: το πολύ και σημαντικό έργο που έχουμε ήδη κάνει, είναι το 5% σε σχέση με όσα μπορούν να γίνουν στον Άλιμο, σε σχέση με όσα θέλουμε να κάνουμε.
Για να μην σας κουράσω, θα σας παρουσιάσω πολύ συνοπτικά λίγα μόνο σημεία από το πρόγραμμά μας:
1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: Λειτουργία νέου, τρίτου «ρεύματος» αποκομιδής, για την ξεχωριστή συλλογή και αποκομιδή των οργανικών αποβλήτων με καφέ κάδους. Αγορά νέων απορριμματοφόρων. Παράλληλα, ωρίμανση της χωροθέτησης και ανέγερσης ΣΜΑ/ΚΔΑΥ για τη σύγχρονη, οικολογική και οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων.
2. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Ανέγερση του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου και δημιουργία στίβου στο Γήπεδο Τραχώνων (ταρτάν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου).
3. ΠΑΡΑΛΙΑ: Σύσταση Δημοτικού Λιμενικού Γραφείου, ώστε να ‘περάσουν’ αρμοδιότητες του Δημοσίου και της Κτηματικής Υπηρεσίας στον Δήμο Αλίμου (π.χ. αδειοδότηση για επισκευές στον παραλιακό πεζόδρομο). Δεσμεύομαι ότι την ‘τρύπα’ της παραλίας που άλλοι άνοιξαν, εγώ ως Δήμαρχος θα την κλείσω οριστικά!!
4. ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ: Έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση-ανάπτυξη της Μαρίνας Αλίμου.
5. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΖΩΝ: Λήψη μέτρων για την εξασφάλιση της ανεμπόδιστης κινητικότητας όλων των πολιτών στα πεζοδρόμια και τους δημόσιους χώρους (πεζοί, ΑμεΑ κ.λπ.).
6. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Ανέγερση νέου κτιρίου Δημοτικής Πινακοθήκης μέσα στη Μαρίνα Αλίμου και τοποθέτηση γλυπτών σε δημόσιους χώρους.
7. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Έναρξη των έργων για την απορρόφηση των 35.000.000 € που οι 3 Δήμοι (Άλιμος-ΠΦάληρο-Καλλιθέα) διασφαλίσαμε από το ΕΣΠΑ.
8. ΣΧΟΛΕΙΑ: Ανάπλαση όλων των σχολικών προαυλίων ώστε να δημιουργηθούν χώροι άθλησης. Δράσεις για «ανοιχτά σχολεία» στην κοινωνία τα απογεύματα.
9. ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Συνέχιση των ασφαλτοστρώσεων και των κατασκευών/επισκευών πεζοδρομίων, για τη διαρκή αναβάθμιση του οδικού δικτύου.
10. ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: Συνεργασία με την εταιρεία του Φυσικού Αερίου για την επέκταση του δικτύου της μέσα στον Άλιμο.
11. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: Εισαγωγή ψηφιακών τεχνολογιών στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών (π.χ. δωρεάν WI-FI σε κεντρικά σημεία της πόλης, e-ΚΕΠ κ.α.).
12. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ: Έναρξη λειτουργίας των 2 Γραμμών Δημοτικής Συγκοινωνίας, που έχει ήδη σχεδιάσει ο Δήμος μας.
13. ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ: Εξόφληση απαλλοτριώσεων και απόκτηση κοινοχρήστων χώρων για τους πολίτες (π.χ. κορυφή Λόφου Πανί), ύψους τουλάχιστον 3.000.000 €
14. ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (Γ.Π.Σ.): Άμεση ολοκλήρωση του νέου Γ.Π.Σ. του Δήμου Αλίμου.
15. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Περαιτέρω εξόφληση παλαιών χρεών του Δήμου Αλίμου, ύψους τουλάχιστον 4.000.000 €.
16. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΗΣ: Κατάρτιση Κανονισμού για την ομαλή λειτουργία της πόλης και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση χρόνιων και περίπλοκων προβλημάτων (εγκατελειμμένα οχήματα, απερίφραχτα οικόπεδα, καθαριότητα κ.α.).

 

Αυτά που σας είπα ένα μικρό μέρος μόνο από όσα προγραμματίζουμε.
Για να τα κάνουμε βεβαίως πράξη, λογική προϋπόθεση είναι να εκλεγούμε την Κυριακή.
Γιαυτό και ζητάμε δυνατή, καθαρή εντολή με ψήφο από την 1η Κυριακή !!
Σας το λέω αυτό, διότι ΈΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ: τί προβλέπει.
Κίνδυνος να είναι η πλειοψηφία στα χέρια της αντιπολίτευσης. Διοίκηση μειοψηφίας.
Γιαυτό, δύσκολος αλλά εφικτός στόχος: πλειοψηφία στο ΔΣ, δηλ. 51% τουλάχιστον από την 1η Κυριακή.
Είμαστε ανοιχτοί σε συμπράξεις και συνεργασίες, αλλά με δίχτυ ασφαλείας.
Γιαυτό μιλήστε σε όλους, κρίσιμος ο 1ος γύρος.

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ;
Με όλους εσάς συνεργάτες, συμμάχους και συνοδοιπόρους!
Υπάρχει όμως και μία ομάδα ανθρώπων έχει αναλάβει να εργαστεί ακόμα περισσότερο. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω την ομάδα που μαζί με εμένα δεσμεύεται απέναντί σας να εργαστεί σκληρά, υπεύθυνα, με συνέπεια, έντιμα, με φιλότιμο.
Είναι το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ για τις 26 Μαΐου και της σκληρής δουλειάς από τις 27 Μαΐου:

Αυτή είναι η ομάδα για την οποία είμαι περήφανος!! Έχει αξιοπρέπεια, ήθος, οργάνωση, ικανότητες, έχει πρόσωπο, έχει ΌΡΑΜΑ!!

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=TEiv-RRhKmU

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.