«Με ένα δέντρο την φορά» – Μέσα από τις στάχτες μιας καταστροφής, μια νέα πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει που βοηθάει τον πλανήτη να ανακάμψει
Η We4All σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας και με την γεωπονική ομάδα Πρασίνου, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 24/05/19, μια ενέργεια δενδροφύτευσης και ενημέρωσης στο 18ο νηπιαγωγείο Γλυφάδας. Στην δεντροφύτευση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας της Γλυφάδας κ. Ορέστης Τσάγκλας.

Τα παιδάκια αφού πρώτα ενημερώθηκαν με μια παρουσίαση της we4all “γιατί είναι σημαντικά τα δέντρα στην ζωή μας” δεντροφύτευσαν με την βοήθεια των δασκάλων και την διευθύντρια του νηπιαγωγείου κα. Παναγιώτου, δεντράκια και λουλούδια στο κήπο του σχολείου τους.

Η we4all είναι μια ομάδα που έχει σαν βασικό αντικείμενο τις αναδασώσεις και δενδροφυτέυσεις κατά κύριο λόγω στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Έχει ως στόχο την αντιστροφή της περιβαλλοντολογικής καταστροφής που προκαλείται κάθε χρόνο από τις πυρκαγιές και την παράνομη κοπή των δέντρων.

Αποστολή της είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κίνησης από ανθρώπους σαν και εμάς, που θα δράσουν με έναν αποτελεσματικό και οργανωμένο τρόπο για να αποκαταστήσουν τα δάση του πλανήτη, να δημιουργήσουν περισσότερο καθαρό αέρα και να βοηθήσουν το περιβάλλον να επανέλθει από τη ζημιά που του έχει ήδη προκληθεί.
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018 με τις μεγάλες φωτιές του Μαραθώνα στην Ελλάδα, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την απώλεια όχι μόνο των περιουσιών
αλλά και ανθρώπινων ζωών των συμπολιτών μας.

Ο θυμός, η θλίψη αλλά και η συμπόνια προς τον συνάνθρωπο, που είτε έχασε κάποιο κοντινό του πρόσωπο, είτε έχασε την περιουσία του ήταν αυτό που ένωσε όλους τους Έλληνες.
Ο καθένας με το δικό του τρόπο έσπευσε να βοηθήσει. Μέσα από αυτή την καταστροφή, δημιουργήθηκε η ιδέα της we4all, η οποία έχει ως στόχο ένα καλύτερο μέλλον για όλους εμάς, βοηθώντας το περιβάλλον να γιατρέψει τις πληγές του.


Όλοι γνωρίζουμε ότι η αλλαγή του κλίματος και η ατμοσφαιρική ρύπανση απειλούν το περιβάλλον, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς δεν πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να κάνουν
κάτι για να βοηθήσουν ουσιαστικά. Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τον πλανήτη μας πράσινο ξανά και θα κάνουμε ό, τι περνάει απο το χέρι μας για να συμβεί αυτό.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.we4all.com και επικοινωνήστε μαζί μας. Για τις καθημερινές μας δράσεις, ακολουθήστε μας στα social media
Facebook : @we4all, Instagram: @we4all_official.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.