Λαϊκή Συσπείρωση Αλίμου: Περιοδεία στα καταστήματα της Θεομήτορος




Την Τρίτη 21 Μαΐου, η Υποψήφια Δήμαρχος Αλίμου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κυριακή Καμαρινού, καθώς και κλιμάκιο Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, πραγματοποίησαν περιοδεία στα καταστήματα της οδού Θεομήτορος.
Το κλιμάκιο συνομίλησε με καταστηματάρχες και εργαζόμενους της περιοχής. Τους κάλεσαν να πάρουν θέση μπροστά στις κάλπες που θα στηθούν την Κυριακή 26 Μάη, να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο Αλίμου.
Κάλεσαν εργαζόμενους και καταστηματάρχες να καταδικάσουν και με την ψήφο τους τη σημερινή κατάσταση και να διεκδικήσουν με καλύτερους όρους τη βελτίωση της ζωής τους. Aπό την επόμενη μέρα των εκλογών θα βρίσκονται εδώ όλοι οι μνημονιακοί και αντιλαϊκοί νόμοι που ψήφισαν τα προηγούμενα χρόνια οι κυβερνήσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τους οποίους ευθυγραμμίζονται τόσο η Περιφέρεια Αττικής όσο και η Δημοτική Αρχή στον Άλιμο.
Κάλεσαν εμπόρους και υπαλλήλους να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να σκεφτούν ποιες είναι σήμερα οι δικές τους ανάγκες και να κάνουν τη διαφορά με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και της «Λαϊκης Συσπείρωσης» στον Άλιμο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.